2777
2789
عنوان

بخدا مردها ارزششو ندارن

141 بازدید | 15 پست

شوهرم پیش باباش کار میکنه باباش خرپوله وضعش خوبه از اول زندگی اومدیم خونه اجاره ای بااینک پدرشوهرم میتونست برا پسرش ک کل زندگیشو وقف مغازه پدرش کرده بخره

ماهم ازاول امسال قرار گذاشتیم پولامونو جمع کنیم

خداشاهده من بخاطر اینک ب شوهرم فشار نیاد ی جفت کفش نخریدم ، لباس نخریدم، چنتا جشن و عروسی دعوتم کردن چون لباس اینا نداشتم بی صدا نرفتم ک شوهرم نفهمه

پالتو ۳ سال پیشم رو ک برام تنگ شه ، کفشی ک پارسال عید خریدم رو میپوشم هروقت بگه بیا بخریم میگم فعلا نه

بخدا منم دلم میخاد خوب بپوشم خوب خرج کنم

ولی گفتم گناه داره داریم پول جمع میکنیم فعلا واجب نیس

امشب برگشت گف پول ندارم و فلان گفتم چرا نداری چون من هرروز تو ارایشگاه دنبال قر و فر و پول خرج کردنم؟؟

چون هرروز لباس میخرم ولخرجی میکنم بخاطر اون پولات تموم شد؟؟

گف خب ب من چ میخاستی خرج کنی

خیلی دلم شکست بخدا مردا ارزششو ندارن از خودت بگذری

من ک بخاطر تک دخترم دارم تلاش میکنم وگرنه.....

هیچ مردی لیاقت ازخودگذشتگی رو نداره💔

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍

چقد منی...فرقش اینه ک باباش فقیره و خودش خرجش میکنه وهیچی برای من‌نمیمونه تازه بداخلاقم هس و دس بزن داره...فقط بخاطر تک دخترم موندم واقعا حق گفتی اصلا ارزش ندارن هرچقد از خودم مایه گذاشتم...طلا...پول زندگی..جونم... ولی اصلا ب چشم‌نمیاد

صحبت همشون اینه میگن میخواستی خرج کنی یا من جلوتو گرفته بودم 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر منم بعد از ۱۳سال زندگی مشترک گفت هرگز خونه نمیخرم با اینکه نزدیک ۶ میلیارد پول داره.  فقط دنبال عیش و نوش و تور گردی و دختر بازین این تفاله ها

زندگی که کردنی بودنفسمون روگرفت.وای به حال جون که دادنیه....!
چقد منی...فرقش اینه ک باباش فقیره و خودش خرجش میکنه وهیچی برای من‌نمیمونه تازه بداخلاقم هس و دس بزن ...

الهی بمیرم عزیزم کاملا درکت میکنم

اینا ارزش فداکاری ندارن اخرش میگن میخاستی خرج کنی

خیلییی دلم میخاد مامان بشم😔میشه برای مامان شدنم یه صلوات بفرستی❤بالاخره منم مامان شدم بی بی چکم ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲مثبت شد😍😍😍
الهی بمیرم عزیزم کاملا درکت میکنماینا ارزش فداکاری ندارن اخرش میگن میخاستی خرج کنی

خدانکنه عزیزم🥲 دقیقا همینم‌میگه با این ک‌پول نمیده اگرم بده ناچیز با دعوا وهمچنان‌اجاره نشینی...

منتظر روزیم‌ک‌خدا ی نیم نگاهی‌کنه ب منو بچم

صحبت همشون اینه میگن میخواستی خرج کنی یا من جلوتو گرفته بودم

اره واقعا نمیگن این زن بخاطر من داره اینکارهارو میکنه

خیلی سخت نگیر به خودت. با این چند دست لباس که نخری، پول خرید خونه جورنمیشه. خوب شد خودش رو نشون داد ...

نمیدونم گفتم شاید یکم این نخریدن کمکش کنه

اونم جوابمو گرفتم

شوهر منم بعد از ۱۳سال زندگی مشترک گفت هرگز خونه نمیخرم با اینکه نزدیک ۶ میلیارد پول داره. فقط دنبال ...

واقعا متاسفم برا همچین مردایی ک فقط بفکر خوشگذرونی هستن

توعم مث من نباش تا میتونی خرج کن

دروود ها بر زنان خستگی ناپذیر که مادران قویی این چنین میشن ،بهترین ها واستون پیش بیاد

خیلی ممنون دوست عزیز