بابا یکی تاپیک میزنه بعد یکی میپره وسط بیاین تاپیک آخر من 😑
کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی
کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من میخواستم برا اولین بار بگم برا ازدواجم قرآن ختم کنید
صلوات جواب نمیده😅😅😅
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟
چرا؟؟؟من میخواستم برا اولین بار بگم برا ازدواجم قرآن ختم کنید صلوات جواب نمیده😅😅😅
بی خیال بابا
ما صلواتارو هم نمیفرستیم قران ختم کنیم؟😁
نکن خواهر من نکن
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
ربطش به شما چه خب😐خود من همین چند دقیقه پیش دیدم یکی تو تاپیکش نوشته مطلقه هست منم به نظرات مطلقه ه ...
یعنی چی ربطش به شما میشه طرف وقت میذاره تاپیک میزنه برای تبادل نظر یا مشکلاتش اوناهم اگه مشکل دارن تاپیک جدا بزنن مثل این میمونه آدم بپره وسط حرف
لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
وای حقداشتم ی تاپیک درباره زندگی ی هنرمند میخوندم از ده تا پست یازده تاش نوشته بود خداکنه مام دغدغمو ...
والا