2777
2789

سیگاریه

کاربرای عزیز وقتی تاپیک میزنین خواهشا انتظار هرگونه نظری رو داشته باشین اگه میخواین تمام نظر ها مطابق میلتون باشه خب تاپیک نزنین قربونتون برم😊وقتی تاپیک میذاری اونم تبادل نظر یعنی اجازه هرگونه نظر ، انتقاد و قضاوت دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی صد در صد سیگاریه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

قطعیت نداره که سیگاری باشه..من خودمم تو جیب و کیفم فندک تزیینی زیاد دارم

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

۹۰درصد مال دوستش 

۱۰درصد به خاطر علاقه به فندک

صفر درصد برای سیگار خودش 

این چیزیه که پسرا میگن 🤔

ولی اگ چند روز پشت سر هم لباسش بوی سیگار بده شاید نیم درصد سیگاری باشه 

شوهره من همیشه تو جیبش فندکه ولی سیگاری نیست برا کارشه 😂تو خونمونم یه کارتن فندک داریم هر کی ندونه فک میکنه ما خانوادتا سیگاری و دودی هستیم 😂😂😂😂

اگ ربطی ب کار و بارش نداره بدون سیگاریه چون دلیله دیگ ای نداره