ثودک مدیر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 عنوان نگران همسرم هستم | مشاهده متن کامل بحث + 1744 بازدید | 113 پست یکم سرماخورده بعد من بهش قرص استامینوفن و سرماخوردگی و شربت دیفن هیدارمین و آموکسی کلاو دادمتا فردا اگه خوب نشه بره دکترالان بد نیست همه را باهم بهش دادم؟نگرانشم بالاسرش بیدار نشستملازمه تا صبح بیدار بمونم؟ دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹 1403/10/11 | 01:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ane_mari_toork عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1536 وای خدا قلبم درد گرفت هی دختر. میگم اتفاقی پیش نمیاد.بگیر بخوابصبح تشکر میکنه گه دیفن دادی راحت خوابیده
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 نه گلمدیشب خودم دوتا استامینوفن و یدونه سرما خوردگی با دیفین هیدارمین خوردمهیچیم نشد تازه تا خوده صب ... ممنونم عزیرم خدا خیرت بده دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 ولی دفعه بعدی رو هم رو هم دارو نده بعضی دارو ها تداخل دارنولی اینارو رو من تست کردم چیزی نمیشه😁 ممنونم دور از جون شما دیگه غلط بکنم دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 شاید گیج باشه یکم راضیم فقط همین باشه دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 4168 ممنونم دور از جون شما دیگه غلط بکنم دور از جونت گلمبرو راحت بگیر بخواب اگر هم خوابت نمیاد سوپ بار بزار تا صبح جا بیوفته بده بهش بخوره بعد بره سرع کار متاهل🩷🍃
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 انشاالله که چیزی نمیشه چند تا همه و ایت الکرسی بوم فوتبال کن بهش چیزی نمیشه انشاالله. والا من تجربه ... ممنونم که آیت الکرسی رو گفتید الان میخونم ممنونم ازتون دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 قربونت عزیزم خواهش میکنم🙏 دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
مرزی12 عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 2306 راضیم فقط همین باشه خخخ. اما یادت باشه که همه دارو رو باهم نباید بخوری
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 هی دختر. میگم اتفاقی پیش نمیاد.بگیر بخوابصبح تشکر میکنه گه دیفن دادی راحت خوابیده ان شاءالله زودتر صبح بشه دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 دور از جونت گلمبرو راحت بگیر بخواب اگر هم خوابت نمیاد سوپ بار بزار تا صبح جا بیوفته بده بهش بخوره بع ... دارم از بیخوابی میمیرم صبح باید برم سرکار دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 خخخ. اما یادت باشه که همه دارو رو باهم نباید بخوری دیگه هیچ وقت دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ane_mari_toork عضویت: 1403/07/24 تعداد پست: 1536 دارم از بیخوابی میمیرم صبح باید برم سرکار بخواب دختر.پف میکنی زشت میشی
ثودک مدیر استارتر عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 33786 بخواب دختر.پف میکنی زشت میشی مهم نیست فقط همسرم چیزیش نشه😥 دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹