2777
2789

بچه ها داداش من خیلی ب خانوما احترام میذاره ۲۸ سالشه 

الان با یکی تازه دوست شده هربار یه دسته گل بزرگ میخره با کلی خوراکی براش 

هواشو داره هروقت بخاد میره دنبالش 

بهش محبت میکنه توجه میکنه

تندنند رستوران و کافه و کادو و...

حالا هرپسری با من وارد رابطه شد فردای رابطه یهو ورشکست شد😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهرشوهر بازیم گل کرد

چه معنی داره داداااااشم پولشو برا دختر مردم حیف و میل کنننه🤨😒😤🫣😂

«پولشو»

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
😅😅😂😂گوش نمیده ک

خداحفظش کنه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
آخی 😍چطوریه دقیق؟

از چیش برات بگم همسرش هرچی بهش میگه داییم نه نمیگه 

بچشون چندروز پیش مریض شد داییم دو شیفت کار می‌کرد خیلی سختی کشید تا بچه اش رو بتونه خوب کنه با اینکه بچش سرما خوردگی فقط گرفته بود یا وقتی بچه دومش دنیا آمد ۹ ماهی که زن داییم حامله بود همش براش آجیل ومیوه وگوشت میخرید میگفت زن وبچه تو شکمش تقویت بشن یا زن داییم چند روز پیش ازش طلا میخاست امروز براش خرید یکسره براش کار میکنه شب وروز 

خدایا کمکم کن جز تو هیچکس رو ندارم که دلسوزومهربان باشه 
از چیش برات بگم همسرش هرچی بهش میگه داییم نه نمیگه بچشون چندروز پیش مریض شد داییم دو شیفت کار می‌کرد ...

واااای چقد قشنگ 

خیلی خوشم میاد وقتی مردایی رومیبینم ک هوای خونواده شون رو تحت هر شرایطی دارن