2777
2789
عنوان

میخام با بچم بریم جدا زندگی کنیم سوال دارم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 24 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۷ماهه با شوهرم مشکل دارم از دیدنش حالم بهم میخوره انقدر دروغ گفت و رسوا شد دادخاست طلاق دادم رفتیم‌ا ...

من شوهرم معتاده خانواددمم خیلی ندارن خودمونم مستاجریم با پول پیش ۵۰ بچم دارم تا مرز طلاقم رفتم بااینکه نداشتیم ۱۰میلیون خرج دادگاه برو بیا برگه بگیر آخر فهمیدم دلت نباید به حال مرد میسوزه تا میتونی زندگیتو کن هرروز یچیزی ازش بخواه برای تو نکنه می‌ره برای غریبه میکنه

سرنوشت من

دست بزنم داره هیچی نداره از خودش حتی یه موتور ولی خیلی ادعا داره الکی به همه میگه پولداره بقران سر همین موضوع صابخونه قبلی فکرمیکردم من الکی میگم نداریم هی از مون پول قبض دوبرابر می‌گرفت که زودتر بلندشیم 

دست بزنم داره هیچی نداره از خودش حتی یه موتور ولی خیلی ادعا داره الکی به همه میگه پولداره بقران سر ه ...

برا منم همینه 

اینکه حتی یه گوشی ساده هم نداره 

مارو که فعلا صاحب خونه انداخت بیرون سه شبه قاچاقی میریم میایم 

معتادا برای اینکه جلو دیگران کوچیک نشن به شدت دروغگو و حقه بازن

برا منم همینه اینکه حتی یه گوشی ساده هم نداره مارو که فعلا صاحب خونه انداخت بیرون سه شبه قاچاقی میری ...

اگه بچه نداری زود جدا شو چون خیلی سخته باادم معتاد وندار زندگی کرد من بخاطر بچم وچون حامی نداشتم فعلا موندم

اگه بچه نداری زود جدا شو چون خیلی سخته باادم معتاد وندار زندگی کرد من بخاطر بچم وچون حامی نداشتم فعل ...

هم بچه ندارم هم خانوادم به شدت فراوان حمایت میکنن 

ولی وابستگی بیش از حدم نمیزاره 

جرات ندارم 

هزاران بار تصمیم گرفتم ولی اجرا نکردم 

روزی نیست که به طلاق فکر نکنم ولی بی فایده

هم بچه ندارم هم خانوادم به شدت فراوان حمایت میکنن ولی وابستگی بیش از حدم نمیزاره جرات ندارم هزاران ب ...

چرا مگه اینکه خودتو دوست نداشته باشی و خانوادت خیلی خوردت کردن که به همچین آدمی دلبسته شدی