2777
2789
خدا به داد اسی برسه این الان اینجوری افسردگی میاد 😂 بعد عروسی قشنگ اسی میشه مزاحم واضافی

شک نکن،حالا یکی میبینی مادرشوهره هم کرم میریزه ولی پسره مدیریت میکنه،این بگن بمیر میگه چشم یعنی اصلا به درست و غلطش فکر نمیکنه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم که اونموقع خودم تو فاز افسردگی بودم بعدش باهاش دعوا کردم ولی چون پدر شوهرم فوت شده مادرشوهرم گ ...

خودشون به مرور میفهمن و پخته میشن ولی یسری چیزا زخم میشه برا آدم ...

مشکل اینه دوستش دارم خودش خوبه مامانش فقط مثل عفریته توی زندگی منه

خودش اگه خوب بود میومد. خودتو داری گول میزنی. در نهایت صلاح مملکت خویش، خسروان دانند. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
خدا نابودش کنه چقدر یه آدم میتونه مریض باشه

بیشتر فکر کن دخترجون،الان نامزدی داری این برخوردارو میبینی دقت کن بعده ها بدتر میشه که بهتر نمیشه ...سعی کن یا بتونی درست برخورد کنی یا یه تصمیم درست بگیر .

شک نکن،حالا یکی میبینی مادرشوهره هم کرم میریزه ولی پسره مدیریت میکنه،این بگن بمیر میگه چشم یعنی اصلا ...

اسی ✅✅✅✅✅✅

نازترین جان راس میگه همسرت باید مدیریت کنه مدیریتو باید یاد بگیره بگه ب مادرش همسرم بهم نیاز دارهههههه

وای امان از این مدل مامانا عین مادرشوهر منه واس من هنوز بعد نه سال که اینهمه هم دستش رو شده براشوهرم ...

اینم همینه 

میگه نه تو در جریان نیستی من مامانمو خوب میشناسم 

دیروز که گفت به مامانم گفتم خودم فاتحه تولدو خوندم 

گفتم میای دیگه 

گفت آره اتفاقا خیلی خوشحاله مامانم پیش همیم 

اسی ✅✅✅✅✅✅نازترین جان راس میگه همسرت باید مدیریت کنه مدیریتو باید یاد بگیره بگه ب مادرش همسرم بهم نی ...

من بابام بشدددددت مادره و خواهری ظالمی داره،بچگی درک نمیکردم ولی بزرگ که شدم فهمیدم مامانم فولاد بوده زیر دستشون ولیییییی بابام به حرفشون نبوده،گوشی نبوده،زنش اولویتش بوده،مامانم همش میگه اگه بابات اینجوری نبود تا حالا صدبار طلاق گرفته بودیم