2777
2789
عنوان

دوستان بچم تب شدید داره تبش هم پایین نمیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 136 پست
اب سیب بگیرم یا بجوشونم و دم نوش بدم اخه امروز دوستم ک زنگ زد گفت دم نوش سیب درست کن بده گلاب و نمک ...

پیاز تو جوراب برای من اثر نداشت ،پاشویه هم رد شده چون حرارت از جاهای بزرگ بدن مثل دل و کمر باید برون بیاد همون حوله نم دارو به ترتیب جا به جا کن رو دل و کمرش ،و شیافم حدود ۱ ساعت زمان میبره تا اثر کنه 

آب و مایعات بده تا بدنش کم اب نشه و بدتر داغ بشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن بابا با اب سرد ک اصلا پاشویه درست نیس چون اینجوری میگن خون بچه لخت میشه و امکان ایست قلبی هست

اها آب نمک هم خوبه یکم بریز تو تشت پاشویه اش کن 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر منم ۵ سالشه و دو شب تب داشت. با شربت استامینوفن و بروفن پایین نیمد . شیافت استامینوفن ۱۲۵ استفا ...

دعای حضرت ایوب از سوره انبیا ایه ۸۳ رو خوندم دعای شفای بیمار امام صادق خوندم اما هنوز خوب نشده

تبش۳۸ اینا بود دیگ نگرفتم

۳۸ اونقدر زیاد نیس که استرس بگیری ولی مواظب باش باتر نره ،مواظب خودتم باش 

به همسرت بگو هرجا هست برگرده تا فردا 

اها راستی دکتر بچه من میگفت ماست لاکتز یکم نمک بزن بهش بده ،عصاره گوشت و... ،ولی ابمیوهای شیرین و چیزای شیرین زیاد نره چون تهوع رو تشدید میکنن

خانما برای کیپ بودن ودماغ و ابریز و نفس تنگی بچه چی خوبه پسر منم نمیتونه تو خواب قشنگ نفس بکشه هی ب ...

برای بچه یک ساله ک دماغش کیپ شده کشمش اگ داری البته اگ کشمش سبز باشه بهتره خوب له کن ک خمیر شه روی دماغش بذار انشاالله ک باز شه 

یکم گلاب بمال رو سینه ش عزیزم، اینو دکتر طب سنتی گفت

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
اب سیب بده بخوره، عرق کاسنی بزن به پیشونیش ،بهش شربت پروفن بده،، پاهاش لرز داره پاشویه نکن ،بااب ولر ...

درواقع الان ک پاهاش سرد شده دیگ پاهاشو پاشویه نمیکنم بدنشو حوله میذارم ولی باز وسوسه شدم پاشویه کنم خوب شد گفتین ک نکنم و نمیکنم

چیزی نمیخوره داروهارم گریه کردم خورد ولی اب پرتقالشو نخورد گفت میخوام بخورم ولی دلم اشوب میشه منظورش اینه حالت تهوع میگیره

فقط و فقط ۱ چهارم شیاف دیکلو ۱۰۰ درجا میاره پایین به حرفم شک نکن

شیاف دیکلوفناک؟؟دارم اما مال خیلی وقت پیشه میترسم تاریخش نرفته باشه چون فک کنم یه مدت هم تو یخچال نبود باز گذاشتم تو یخچال ولی فک کنم مال خیلی خیلی وقت پیشه

درواقع الان ک پاهاش سرد شده دیگ پاهاشو پاشویه نمیکنم بدنشو حوله میذارم ولی باز وسوسه شدم پاشویه کنم ...

براش دعای نور میخونم ان شاالله تبش قطع میشه خودمم مادرم و میدونم چقدر ناراحت کنندست.عزیزم بالاتنش ویه رکابی نهایت بپوش همونطور که گفتم رو شم زیر بغل تن شویه کن ، رو پیشونی با یه پارچه نخی بزن به گلاب یا عرق کاسنی که ولرمه یعنی سرد نباشه که لرز کنه بزاررو پیشونیش.

الهی زنگ بزن اورژانس بیان کمکت برو بیمارستان اینطوری خوب نیست خدا نکرده تشنج می‌کنه خیلی کوچیکه بچت ...

دوستم ک بچش دوماه از پسرم بزرگتره گفت دکتر ب پسرش گفته ویروسه و تا تایمش تموم نشه هرچقدم دارو بدین اول خوب نمیشه بعد کم کم از بدنش میره بیرون ولی گفته دارو رو باید بدین چون بدنشو ویروس ضعیف میکنه و دارو مبارزه میکنه تا بلاخره ویروس بره از بدنش