فرض کنید بخواید به روزی خودکشی کنید و قبلش بخواید یه حرکتی بزنید یا کاری بکنید که خیلیی تو دلتون موندهه بود اون چیه؟ من خودم میرم به اونی که عاشقشم میگم و یک دور تک به تک اعضای خانوادمو بغل میکنم و میبوسم و برای دوستای لاشی و دورو ام یه تومار طولانی مینویسم و میفرستم و بعدشم خودمو میکشمم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دو تا بچه دارم اگه زمان به عقب برمیگشت و بچه نداشتم ازدواج نمیکردم و به این وضع که روزی صدبار بخوام ...
همیشه بچه ها هستن که مانع انجا کاری میشن منم وقتی مامانمو نکاه میکنم یک دنیا حسرت رو دلم میاد که بخاطر ما از خودش زده از همه چیش زده و انوقت منم کاملا ناامیدش کردم
من همش اینجوری ام که نمیرم سمت خودکشی ولی منتظر مرگمانگار به زور رفتم مهمونی می خوام سریع تر برگردم ...
فقط دلم میخواد روز ها و زمان ها همینطوری زود بگذرههه و تموم بشه و عجلم برسه ولی واقعاا نای ادامه دادن ندارم فکر اینکه بخوابم و یه صبح دیگه رو ببینم اذیتم میکنه واقعا جوونیمون حیف شد تو اوج جوونی و زندگی نباید اینقدرر داغون باشیم
تمام کسایی که بهم خسارت وارد کردن و یا به هرشکلی حقمو خوردن و...
میکشمشون
🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤 ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥 زین پس سعی میکنم؛ مهربانانهتر، محترمانهتر، پسندیدهتر و شمردهتر گفتوگو و صحبت کنم💖 سعی میکنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همینطور🙃 بهطور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹 👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉