2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم دوست اکسم امشب بهم توی واتساپ زنگ زده بنظرتون کارم داره ؟ خیلی استرس دارم بخوان اذیتم کنن

احتمالا حوصلشون سررفته و بهونه بیارن باهاتون در تماس باشن فقط ازشون سوال بپرس بگو چرا تماس گرفتی جواب که داد بلاکش کن اگه سلامت روانتونو دوست دارید

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
احتمالا حوصلشون سررفته و بهونه بیارن باهاتون در تماس باشن فقط ازشون سوال بپرس بگو چرا تماس گرفتی جوا ...

بهش پیام دادم  نوشتم بفرمایید؟ 

بنظرتون کار درستی کردم ؟ اخه بار دومش بود زنگ زده بود 

احتمالا حوصلشون سررفته و بهونه بیارن باهاتون در تماس باشن فقط ازشون سوال بپرس بگو چرا تماس گرفتی جوا ...

ب نظرت عرفان دوسم داره ؟ چون خواستگاریم نیومد کات کردم 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

بهش پیام دادم نوشتم بفرمایید؟ بنظرتون کار درستی کردم ؟ اخه بار دومش بود زنگ زده بود

آره کار خوبی کردی 

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
ازدواج نمیدونماره فک میکنیشاید یه هفته دیگ

ممنون گلی☺️