2777
2789

بپرس ببینم حسم کارمیکنه یانه قبلا حسم قوی بود دیگه الانونمیدونم

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم میشه بپرسم؟

نمیدونم بپرس فصل و ماه تولد و رنگ لباس اینا نپرس فقط

سپاس یزدان دختری ایرانی ام/از نژاد و تیره ساسانی ام/به کوروش به ارش به جمشید قسم/به نقش و نگار تخت جمشید قسم/یگانه پرستم اهورایی ام/زِ بد گونه های جهان عاری ام/به کردار و پندار نیکو منم/شاه ایران دختر کوروش منم🌿💐
بپرس ببینم حسم کارمیکنه یانه قبلا حسم قوی بود دیگه الانونمیدونم

اونی ک امشب آمد در خونمون تو کوچه با ماشین همش گاز میداد عرفان بود ( ۹ روزه کات کردیم ) قبلن وقتی آشتی بودیم آمده در خونمون بعد منو دید پشت پنجره 

• کاربری دست سه نفره ( علت تفاوت موضوع تاپیک ها ) 

رابطم با ع به کجا میرسع ؟دوستم داره ؟

دآره ولی عمیق نیستش فعلا 

ازدواج این کلمه اومد تو ذهنم