gooliiiiii مدیر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 86 عنوان مسدود شدن توسط دیوار و احراز هویت تصویری جان امام رضا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 22 پست بچه ها داشتید اینجور نوردی چطوری رفع شد مراحل چی بود 1403/10/11 | 00:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
azin_o عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 132 به کجا باید مراجعه میکردی ببخش من خیلی میپرسم خدا به سر شاهده دارم سکته میکنم آخه هر خطی با کد ملی ش ... دقیق یادم نمیاد نمیدونم دادگستری بود دادگاه بود چی بود ولی یه مکانی بود که به این چیزا رسیدگی میشهاشکال ندارع بیخیال شو آروم باش هیچی نمیشه بعدا درست میشه
azin_o عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 132 بابا اگه سیم کارت به نام خودم بود والله اگه ناراحت میشدم به اسم شوهرمه حساب اونم مسدود کردن هی گیر د ... یعنی میره داخل دیوار شوهرت؟؟خب با یه خط دیگه ای دیوار براش نصب کنبگو همینجوری الکی گزارشم زدن مسدود شده
gooliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 86 دقیق یادم نمیاد نمیدونم دادگستری بود دادگاه بود چی بود ولی یه مکانی بود که به این چیزا رسیدگی میشها ... تو دیگه با خط دیگه وارد شدی با اون خطتت دیگه وارد نشوی پیگیری دیگه ای نکردن زنگی چیزی ... ؟من بدبخت از بی پولی تبلیغش کردم چهار تا خدا نشناس زدن بدبختم کردن
gooliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 86 یعنی میره داخل دیوار شوهرت؟؟خب با یه خط دیگه ای دیوار براش نصب کنبگو همینجوری الکی گزارشم زدن مسدود ... اره کارش کلا با دیواره شانس من سیم کارت اونم چون به نام خودشه مسدود شده 😭😭😭من که گناهی نکرده بودم باید اونایی که فحش دادن مسدود میشدن
gooliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 86 یعنی میره داخل دیوار شوهرت؟؟خب با یه خط دیگه ای دیوار براش نصب کنبگو همینجوری الکی گزارشم زدن مسدود ... شرمنده عزیزم قضیه تو مال چه زمانی بود؟؟
azin_o عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 132 تو دیگه با خط دیگه وارد شدی با اون خطتت دیگه وارد نشوی پیگیری دیگه ای نکردن زنگی چیزی ... ؟من بدبخت ... آره دیگه با یه خط دیگه وارد شدمنه پیگیری نکردن هیچی هم نشدبابا چرا انقدر میترسی مگه قتلی چیزی کردیخب کلاهبرداری هم نکردی که کسی بره ازت شکایت کنه که دردسر بشه واستفوقش گزارش زدن حسابت مسدود شدهدیگه هم هیچی نمیشه
gooliiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 86 آره دیگه با یه خط دیگه وارد شدمنه پیگیری نکردن هیچی هم نشدبابا چرا انقدر میترسی مگه قتلی چیزی کردیخب ... اره فقط گزارشم زدن که کلاهبرداری من بدبخت من اگه از این غلطا بلد بودم که گیر ۲۵ هزار تومن ای برنامه نبودم