من ی دوستی دارم البته با دوتا خاهر رفیقم بعد هرچی بمونه خونشون نمیارن مثلا دوسال پیش یکیشون ازم شلوار گرفت روم نشد بگم بیار اونم نیارده هردفعه میبینم تنشه یا مثلا ی بادی ازم گرفت پوشید گفتم میاریش چون یکی بهم هدیه داده بود برام مهم بود گف ن من اصن ازت نگرفتم خونمون نیست لنزامم مونده خونشون میگم بیار هروقت میاد میگه یادم رف بعد اینکه ی سوال وقتی ازم لباس خاست چجوری بگم نمیدم چون روم نمیشه
چون روت نمیشه مستقیم بگی پس بگو مال خودم نیس امانته،یا بگو اتفاقا لازمش دارم فلان روز خودم
یبار همینو گفتم مثلا گفتم اسنپ بزن لباسامو بیاره بپوشم چون تکراری شدن لباسام گف خودم مبارم و نیاورد هی پیچوند گف خونه نیستم و فلان بعد یک ماه لباسامو اورد یبار عصبی شدم و گفتم لابد نیاز دارم چذا هی میپیچونی و اونم تا یک هفته قهر بود انگار مقصر منم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره