2777
2789
عنوان

تو ی مسئله ازتون کمک میخام

43 بازدید | 4 پست

من ی دوستی دارم البته با دوتا خاهر رفیقم بعد هرچی بمونه خونشون نمیارن مثلا دوسال پیش یکیشون ازم شلوار گرفت روم نشد بگم بیار اونم نیارده هردفعه میبینم تنشه یا مثلا ی بادی ازم گرفت پوشید گفتم میاریش چون یکی بهم هدیه داده بود برام مهم بود گف ن من اصن ازت نگرفتم خونمون نیست لنزامم مونده خونشون میگم بیار هروقت میاد میگه یادم رف بعد اینکه ی سوال وقتی ازم لباس خاست چجوری بگم نمیدم چون روم نمیشه

چون روت نمیشه مستقیم بگی پس بگو مال خودم نیس امانته،یا بگو اتفاقا لازمش دارم فلان روز خودم

یبار همینو گفتم مثلا گفتم اسنپ بزن لباسامو بیاره بپوشم چون تکراری شدن لباسام گف خودم مبارم و نیاورد هی پیچوند گف خونه نیستم و فلان بعد یک ماه لباسامو اورد یبار عصبی شدم و گفتم لابد نیاز دارم چذا هی میپیچونی و اونم تا یک هفته قهر بود انگار مقصر منم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یبار همینو گفتم مثلا گفتم اسنپ بزن لباسامو بیاره بپوشم چون تکراری شدن لباسام گف خودم مبارم و نیاورد ...

با این آدما خیلی رابطتو حفظ نکنی بهتره دلیلی نداره اصلا 

اعتماد بنفس داشته باش و از حق خودت راحت دفاع کن