2777
2789
عنوان

چرا قلبم نمیخواد متوجه شه طرف مال من نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 24 پست

ااای بابا اگه عشق واقعی باشه که فراموش نمیشه

۲۳ سال گذشته با  زنش دیدمش بچه هاش بخم میگن عمه 

شوهر دارم و بچه دارم ولی به گوشه ای از قلبم تا ابد مال خودشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
ااای بابا اگه عشق واقعی باشه که فراموش نمیشه۲۳ سال گذشته با زنش دیدمش بچه هاش بخم میگن عمه شوهر دار ...

وایی

مال منم ۵ ساله فراموش نشده

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واییمال منم ۵ ساله فراموش نشده

اگر مجرده نا امید نشو تلاشت رو بکن

بعدها شرمنده خودت و دلت نشی😢

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
اگر مجرده نا امید نشو تلاشت رو بکنبعدها شرمنده خودت و دلت نشی😢

محاله ممکنه به هم برسیم امکانش ۱ درصدم نیست 

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد

مطمینی دوست نداره؟

آره بابا انقد ددختر دورشه منو نمیبینه

خیلی اختلاف داریم

اون پسر رئیس و مدیر بزرگترین هتل تهرانه محاله ممکنه

آره بابا انقد ددختر دورشه منو نمیبینهخیلی اختلاف داریماون پسر رئیس و مدیر بزرگترین هتل تهرانه محاله ...

چجوری ارتباط داشتین

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.