2777
2789
عنوان

حالم بده توروخدا یکی بگه من چه غلطی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد نیست فقط این مدت خودمم یادم رفته چه برسه به خدا

قطعا مشكلاتي كه ميگين هست و وجود داره اما اقتضاي سنتون هم فك كنم بيشتر ب حال بدتون حاشيه ميزنه خب سعي كنين ي كاغذ ي ور دارينهرچي دلتون ميخواد روش بنويسين يا حتي خط خطي كنين

قطعا مشكلاتي كه ميگين هست و وجود داره اما اقتضاي سنتون هم فك كنم بيشتر ب حال بدتون حاشيه ميزنه خب سع ...

تیک عصبی و مشکلاتی که برام درست کردن هم اقتضای سنمه؟ بخاطر کاراشون ۴ سال داروی اعصاب و روان میخوردم. الانم کبد و قلب و فشار خونمم گذاشتم وسط.. همه چیز شد اقتضای سن؟ من الکی بهونه نمیگیرم چون صبرم زیاده. کاراش انقد زشته که حتی شرمم میاد تایپ کنم که شما و بقیه بخونین

من اقتضای سنمه قبول، مامانمم اقتضای سنشو که دهنشو باز میکنه منو جک و جند.ه و خراب صدا میکنه؟ درحالی که یه بارم نگاه یه پسر نکردم و زیر دست خودش بودم

قصد توهین به شما رو ندارم صرفا دارم یه گوشه خیلی کوچیک از کاراش رو میگم و به خدا گارد ندارم فقط حالم بده

هزار تا تراپیست عوض کردم ولی هیچی به هیچی..

این روشی هم که گفتین انجام دادم مینوشتم و اتیش میزدم ولی فرقی نداشت

🤍.

[QUOTE=366396767]تیک عصبی و مشکلاتی که برام درست کردن هم اقتضای سنمه؟ بخاطر کاراشون ۴ سال داروی اعصاب و روان میخوردم. ...[/QUOTE

وقتي ب حرفها و رفتارهاي كسي ك ناراحتتون ميكنه مدام فك ميكنين فشار رواني بيشتري بهتون وارد ميكنه سعي كنين اروم باشين🌺