2777
2789
هدفش که معلومه ولی شما میگیخودتون گول میزنید کلا موضوع و میبری یه سمت دیگهخیلی ها مهریه ی زیادشون نذ ...

اون زندگی که بخاطر مجبور بودن سر پرداخت مهریه حفظ شه واقعا ارزشمنده؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
این درمورد ادم حسابیا صدق میکنه نه مردایی که اینجا میخونیم بچه رو بهانه میکنن زن رو مجبور میکنن ببخش ...

تو همین کشوری که ۹۰ درصد قوانینش به نفع مرداست خود خانم ها با یسری تمهیدات میتونن این ۹۰ درصد و کم کنن ولی خیلی ها نمیخوان! خیلی از خانوم ها اینو نمیپذیرن! اگر غیر از این بود برای برابری حقوقش اولین حقوق برار داشتن حق طلاق بود که خیلی از خانم ها اینجا مخالفشن و ترجیح میدن مهریه داشته باشن ولی حق طلاق نه!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو همین کشوری که ۹۰ درصد قوانینش به نفع مرداست خود خانم ها با یسری تمهیدات میتونن این ۹۰ درصد و کم ک ...

حق طلاق رو خیلیا نمیدن اما مهر میکنن 

مرد عقب مونده این چیزا حالیش نیست

درسته یوقتایی خود زنا هم راستا با این قانونا میشن

اما درکل تقصیر ما نیست واقعا

.

اون زندگی که بخاطر مجبور بودن سر پرداخت مهریه حفظ شه واقعا ارزشمنده؟!

واسه بعضی ها مهم

اینم کلی بحث جدا داره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

حق طلاق رو خیلیا نمیدن اما مهر میکنن مرد عقب مونده این چیزا حالیش نیستدرسته یوقتایی خود زنا هم راستا ...

چرا باید قبول کنیم به مرد عقب مونده بشه هم سر ما؟؟! 

چرا باید قبول کنیم به مرد عقب مونده بشه هم سر ما؟؟!

این حرف خیلی غیرمنطقیه عزیز 

چه بخوای چه نخوای درصد زیادی از مردای ایرانی متعصب و مرد سالارن 

شما کلا از ریشه مسبب همه چیو زن ها میدونید

اونم تو مملکتی که دختر از ۳۵ بگذره ازدواج نکنه سیل کنایه ها روانه میشه

.

این حرف خیلی غیرمنطقیه عزیز چه بخوای چه نخوای درصد زیادی از مردای ایرانی متعصب و مرد سالارن شما کلا ...

اتفاقا کاملا من رو اشتباه متوجه شدین

من نمیگم مسبب مشکلات خانم ها هستن و معتقدم ایران قوانینش کاملا ضد زن هست ولی من میگن حق گرفتنیه! اگه کشی که از روز اول قراره حق و حقوق منرو برابر با خودش ندونه باید بپذیرم قراره تا اخر همین باشه اوضاع! 

اتفاقا بنظر من ادم های یک جامعه خیلی میتونن تو تغییر فضای اون جامعه اثر گذار باشن چنانچه الان خیلی از خانم ها تو اجتماع هستن و شاغل درحالیکه مثلا ۴۰ سال پیش این آمار خیلی متفاوت بود! بنابراین اگه حق من رو نمیدن من بجای پذیرفتنش تلاش میکنم ترویجش بدم پ الان خیلی از اقایون حاضرن این حق و بدن درحالیکه ۱۰ سال پیش ۲۰ سال پیش همیناییکه الان حاضرن اونموقع به هیچ عنوان براشون پذیرفته شده نبود

من با انفعال مخالفم چون ظالم رو پر رو تر میکنه و مظلوم رو مظلوم تر

یه سوال بپرسم مهریه رو خودتون گفتین یا پدرتون؟ من میخوام خودم بگم اما مهریه ی مادرمو عموش گفته 

مگه مهریه برای زن نیست چرا اینجوری میکنن

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣