2777
2789

واقعا از طرف شستن خوشم نمیاد.. انقدر که مامانم اذیتم کردو سرم دادکشید که کثیف میشوری

تازه ماکانم غرغرمیکنه به بابام که این تمیزنمیشوره

بعد که بابام میاد بهش میگم نمیخام ظرف بشورم=)

اومد نزدیکم دعوام کرد گفت بیای باته لیوان میزنم این دندون رومیشکونمش.. داداشم هم غرغرکرد بعد بهم گفت تو اسکلی که حالیت نیست و این حرفا تو عقب مونده‌ای

رفتم اشک ریختم الان تواتاق، عصبانیم شده میگه فردا میخایم ۳۰ تومن بدیم پول دندونات و فاان..

بخدا راضیم دندونا همیجوری بمونه مگه من ازشون خواستم؟ 

𝖭𝗈 𝖩𝗎𝗌𝗍𝗂𝗌𝖾 𝗂𝗌 𝖳𝗁𝖾 𝗆𝖾𝖺𝗇𝗂𝗇𝗀 here

کار خونه فقط به عهده زن خونه که نیست

ظرف نمیشوری میتونی کار دیگه ای انجام بدی

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ظرف شستن ک سخت نیست بشور برادزندگی آینده خودت لا اقل. الان دخترمن گاهی برام میشوره من سرکارمیام خستم.

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

کار خونه فقط به عهده زن خونه که نیستظرف نمیشوری میتونی کار دیگه ای انجام بدی

اره میدونم وظیفه نیست.. اونم وظیفه نداره پول دندونمو بده بعدش باج بگیره بده تو شعورنداری که اینکارونمیکنید

عزیزم ظرف شستن ک سخت نیست بشور برادزندگی آینده خودت لا اقل. الان دخترمن گاهی برام میشوره من سرکارمیا ...

تهش غرغره دیگه من تشویق کرده که انجام بدم

اره میدونم وظیفه نیست.. اونم وظیفه نداره پول دندونمو بده بعدش باج بگیره بده تو شعورنداری که اینکارون ...

17 سالته پدرت وظیفشه پول بده

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

17 سالته پدرت وظیفشه پول بده

بزرگ شدم میخاستم کارکنم پولشونو بدم الان میگید بچه ای بااین افکارت 😔

حالامیگم من درونگرام مثلا دپستای زیادی هم ندارم ولی خب توخونه تنهام موقغ درس بعضی وقتا دلم میخواد کسی باهام درس بخونه گریه ام میگیره و تمرکزم میاد پایین

یا اینکه کسیو میبینم خوشوبش میکنم. لبخند میزنم

رابطم بابقیه همکلاسیم اوکی نیست

بنظرت نشونه چیه؟