2777
2789

بود رفت سرویس و رفت تندی بیرون 

زنگ زدم کجا رفتی گف رفتم یکی ببینم کار دارم گفته کیه الان بیا دروغ نگو گف میام الان کجا میرم بعد ی ساعت عوضی آمد غذاشو خورد دراز کشید همیشههه دیگ گوشیش برمیداشت تا موقعی ک دوباره می‌رفت بیرون سرش تو گوشیش بود اما الان الکی دراز کشید گوشیش برنداشت! دستش زد ب سرش ک سردردم رف بیرون دوری زد الان اومد خودش شست رف حموم آخه چرا 

شوهرم ی سرطانی خدازدع شب روزش با دخترا تو اینستا لاس میزنع من الان چیکار کنم ی بار در حموم محکم باز کردم رفتم تو همینجور وایساده بود طلاق نمیتونم بگیرم چیکار کنم الان چیزی بگم یا خفه شم   فقط جواب بی ربط ندید

😐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه شرایط طلاق نداری سکوت کناگه داری بزن زیر همه چیز برو

سکوت کنم بخدا این عوضیه هفته سه شب میخواد ی بی حیای چشم سفیده قهر باشم ب زور کاری می‌کنه بخندم بعد میاد سمتم روانی شدم از دستش حالم از خودم بهم میخوره بیشتر زورم میاد نمیتونم هیچ گروهی بخورم

😐