2777
2789
عنوان

لکه بینی دارم ولی پریود نمیشم

127 بازدید | 11 پست

ایندفعه 12 روز بعد از پاک شدنم سه الی چهار روز لکه بینی داشتم 

ی هفته پریودم عقب افتاد ولی بازم لکه بینی دارم 

اینم بگم دل درد و کمر درد خفیف دارم 

از چیه 

اگه مطمعنی باردار نیستی مشکلی نداره منم اینطوری بودم خودم خوب شدم ولی یکی دو بار سویق عدس خوردم دیگه ...

بیبی چک نزدم ولی با این وضع پریود شدن و لکه بینی فکر نکنم باردار باشم 

همیشه ترس از نازایی دارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بیبی چک نزدم ولی با این وضع پریود شدن و لکه بینی فکر نکنم باردار باشم همیشه ترس از نازایی دارم

ازهرچی بترسی سرت میاد 

ب خودت برس همیشه ورزش کن روحیع عااالی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بیبی چک نزدم ولی با این وضع پریود شدن و لکه بینی فکر نکنم باردار باشم همیشه ترس از نازایی دارم

اگه همیشه اینطوری میشی برو دکتر من اولین بار بود اینجوری شده بودم

سلام شما باردار بودی؟من دکتر بهم امپول و قرص داده ولی روز ۱۳ رفتم سونو فولی ۱۵ دارم و پروژسترون دوفامد داده ولی یادم رفته شبی چند تا بخورم