2777
2789
عنوان

مردای شما هم ناز نازین یا فقط مال من اینطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 46 پست

راستش نه اصلا. خیلی اختلاف داشتیم و داریم بالاخره بحث و دعوا زیاد داشتیم همیشه ولی فقط چندساعت باهم سر سنگینیم و حرف نمیزنیم دیگه بعدش عادی. زود فراموش میکنیم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه بچم اصلا اینطوری نیست

حتی منم مقصر باشم فقط میخواد بحثو تموم کنه، قربون صدقم میره نازمو میکشه ک قهر نکنیم

بجاش زود عصبی میشه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻