فریبرز_باغ_بیشه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 7050 عنوان من دانشگاه میرم ولی املام خیلی ضعیفه 97 بازدید | 10 پست یعنی تو جملاتم غلط املایی زیاده با اینکه دانشجو ام ولی شاید بچه مدرسه ای ها املایه کلماتو از من بهتر بلد باشن کسی هست مث من املاش ضعیف باشه خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂 1403/10/10 | 23:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
z1 عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 2720 مطالبات را داخل درایو گوگل بنویس که غلط هات رو اصلاح می کنه به مرور بهتر میشی
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 4730 من بد خطم ن خیلی ضایع باشه ها ولی بدمممم میاد چ کنم هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11095 من کلا تو کل عمرم یه بار املا غلط داشتماونم کلاس اول بودم یادمه حرفه (ب) رو هر دورو ب کوچیک نوشته بودمبعد از اون همیشه املام خوب بودکلا ادبیات هم خوب بود هم بهش علاقه داشتم آدمهایموقتیهمیشهدرسهایدائمیبهتمیدن...🤍 . . . . . . 🏋🏻♀️🏊🏻♀️🏇🏻🚵👩👧👩🏻❤️💋👨🏻🌱🐈⬛☕️🎶🧘🏻♀️🍕🛒🫶🏻
فریبرز_باغ_بیشه مدیر استارتر عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 7050 من کلا تو کل عمرم یه بار املا غلط داشتماونم کلاس اول بودم یادمه حرفه (ب) رو هر دورو ب کوچیک نوشته ب ... من ادبیات آرایه اینام خوب بود اگر واسه امتحان میخوندم املام هم خوب بود ولی بعدش روش صحیح نوشتنو دوبار یادم میرفت خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
کیجامازندرونی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11095 من ادبیات آرایه اینام خوب بود اگر واسه امتحان میخوندم املام هم خوب بود ولی بعدش روش صحیح نوشتنو دوبا ... من هیج وقت ادبیات و عربی رو نمیخوندم آدمهایموقتیهمیشهدرسهایدائمیبهتمیدن...🤍 . . . . . . 🏋🏻♀️🏊🏻♀️🏇🏻🚵👩👧👩🏻❤️💋👨🏻🌱🐈⬛☕️🎶🧘🏻♀️🍕🛒🫶🏻