2777
2789
عنوان

ببخشبد اگه تاپیکم خیانته😭😭

529 بازدید | 48 پست

بچه ها کمکم کنین گیر کردممممم

کسی تو شرایط من یوده؟؟

من ی ملک دیدم قیمتش خ خوب بود ارزون بود تا من پسندیدم مالک یهو دبه کرد ۲۰۰ ملیون کشید گفت ملکم مفته روش مستاجر هم اجازه بازدید نمیداد 

فقط عکس هاشو دیدم خونه خوبی یود داخل ساختمون هم تونستم بزم یکی از همسایه ها درو برام باز کرد

ولی امروز املاک زنگ زد بهم گفت مالک رو راضی کردم ملک رو با قیمتی ک قبلا آگهی کرده بفروشه ازش پرسیدم چجوری راضی شد؟؟

گفت فروشنده پول لازمه منم گفتم مستاجرت بد قلقه اجازه بازید نمیده ابن خانومم با اینکه ملک زو ندید پسندید گفت اینجوری راضیش کردم گفتم ملک رکوده خریدار کمه اینم میپره

فقط ی چیزی

مالک شهر دبگه س راهشم خ دوره از تهران

بالای ۸ ساعته 

من میترسم بهش بیعانه یه مبلغی بدم مبایعه نامه بنویسیم  یهو غیب شه برع مبلغ بیعانه هم حداقل یک سوم قیمته کل خونه س

اگه تهران بود گیرش میاوردم 

خانوادم گفتن بهم ترسیدم 

قیمت خونه خ خوبه ولی نگرانم خونه خوب با قیمت مناسب سخت پیدا میشه ک ب پول منم بخوره 

شما باشین چیکار میکنبن؟؟؟

اینم یگم ملک رو ندید نمیخرم مالک بیاد تهران میرم بازدید بعد مبایعه نامه می‌نویسم

مستاجر هم اردیبهشت قرادادش تموم میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ملک مشکلی نداره احیاناوراثتی نیست....به نظم ازیه وکیل مشاوره بگیر

خواهرم وکیله 

ببین طرف کلاه بردار باشه فرار کنه وکیل فقط میتونه بیفته دنبال کارت نمیتونه جلوی فرار رو بگیزع ک

بیعانه رو تو بنگاه پرداخت میکنی که تو مبایعه‌نامه( دقت کن، بنگاه حتما باید مبایعه‌نامه تنظیم کنه نه قولنامه) مبلغ و تاریخ پرداخت ذکر میشه، و حتما برای انصراف، ضرر و زیان درنظر بگیرین که فروشنده بعدا نزنه زیر حرفش

مشکلات و ایرادات خونه رو هم بطور کامل از مستاجر و همسایه‌ها بپرس که بعدا دچار مشکل نشی

بنظرتون کسی که از شهید گمنام دفاع و یا از کشتار زن و بچه تو غزه اظهار ناراحتی میکنه باید تعلیق شه؟
بیعانه رو تو بنگاه پرداخت میکنی که تو مبایعه‌نامه( دقت کن، بنگاه حتما باید مبایعه‌نامه تنظیم کنه نه ...

تو فک کن طرف مبایعه نامه بنویسه محکمم باشع به محض اینکه مبلغ اولش رو گرفت فرار کنه

من یابد بیفتم دنبالش شکایت کنم

شهر دبگه س پیدا نشه چی؟؟؟ پلیس نتونه پیداش کنه چیکار  کنم؟؟