2777
2789

من بعضی وقتا ک هم هیجانی میشم هم استرسی دل درد میگیرم و حتی حالت تهوع 

خیلی زیادتر باشه یکم بدن لرزه 

عادیههه؟؟؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

بله از علائم استرس هست درمان نکردید ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی در مواقع شدید تر اسهال سوزش شکم بی اشتهایی و تهوع از علائم استرس طولانیه

خیلی بده 

من هم موقع عصبانیت هم استرس خیلی علائم ناجوری دارم

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

یه قرصی هست مخصوص این کاره من گاهی میخورم

اسمش چیه؟

عوارض داره؟ چن وقت یه بار استفاده میکنی

نه مگه درمان داره

اگه اذییت میشی اره برو روانشناس بهت راه حل میگه استرست کم میشه درد جسمی هم نمیاد سراغت

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

اسمش چیه؟عوارض داره؟ چن وقت یه بار استفاده میکنی

والا میترسم اسمشو بگم بهت نسازه 

قرص مخصوص گوارشه 

برای مواقعی که اضطراب روی گوارش اثر میذاره . برو دکتر بهت میده

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

والا میترسم اسمشو بگم بهت نسازه قرص مخصوص گوارشه برای مواقعی که اضطراب روی گوارش اثر میذاره . برو دک ...

باشه مرسی ک همه جوانب رو میسنجی ولی منم همینطوری ازش استفاده نمیکنم میخواستم ب مامانم نشون بدم بعد ببریم داروخونه اونجا بگن 

قرص لیبرو سی

لیبراکس چیست؟ (کلیدینیوم ) لیبراکس با نام های شناخته شده ، لیبراکیم و کلیدینیوم  در داروخانه ها در دسترس می باشد که جهت آرامبخشی و کاهش اضطراب گوارشی و کاهش اسید معده و ترشحات روده تجویز می شود. مصرف لیبراکیم باعث شل شدن عضلات گوارشی می شود و گرفتگی های معده و روده را تسکین می بخشد.

بازم از دکتر بپرسید حتما

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍