2777
2789
عنوان

وقتی تازه عروس بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 4150 بازدید | 119 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورتون میشه  ساعت یک شب  سفره رو پهن کردم  عدس پلو  درکنار چلو گوشت  عقلم نرسید یه برنج  سفید بزارم   

خلاصه  خوردو  تا رفت  خونش شد  دو ونیم اینا خخخ 

کاش  الزایمر بگیره  امروز اون  اقارو   دیدم  خجالت کشیدم 

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

یعنی چی🤔

😂😂ایموجی خنده یادم رفت بزارم ینی همون دهنت سرویس 

هرکی امضامو دید تا اخر بخونه لطفا  واسه خوشبختیم دعا کنین لطفا گناه دارم بخدا😢 چون امشب براورده میشه اگ کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😔 

باورتون میشه ساعت یک شب سفره رو پهن کردم عدس پلو درکنار چلو گوشت عقلم نرسید یه برنج سفید بزارم ...

تموم شد؟؟؟؟؟🙄🙄

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

بعد گوشت گوسفند ازفریزر دراوردم باچه مکافاتی یبار جوشوندم تایخش باز شه ابشو ریختم خلاصه یه چلو گ ...

ای بابا 😂خب از بیرون یه غذایی میگرفتید اگر عدس پلو کم بود اینجوری که تا چلو گوشت بپزه معدش با کمرش یکی شده 😂

باورتون میشه ساعت یک شب سفره رو پهن کردم عدس پلو درکنار چلو گوشت عقلم نرسید یه برنج سفید بزارم ...

بابا من فکر کردم ته داستانت گیس و گیس کشی ای عدس پلوی سنگ داری سکته قلب اقاعه ای چیزی داری اینقدر منتظر موندم😭

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

یاد خودم افتادم اولین مهمونم رو با سرویس دم دستی پذیرایی کردم

لیوان هایی مه مارکش هنوز کنده نشده بود، سینی پلاستیکی ، قندون استیل که مال سمارم بود خدایااااا

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

حالا بدبخت بخاطر یه شام باید به زنش توضیح بده کجا بوده

زنه هم اینجا تاپیک زده و گفتن باور نکن داشته خیانت میکرده

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..