2777
2789

میگن این قرص مادر تمام مکمل های  ضد ریزش مو  از فیتو گرفته تا هیرویت  و.... اینا درمقابلش هیچن   و پریورین پر قدرت ترین مکمل ضد ریزش موی هورمونی و ارثی هست  و البته که بشدت قرص گرونیه   یک ورق سی تایی یک ملیون خورده ای    که اکه بخای پک ۲۷۰ تایی رو بخوری تقریبا  ۱۷   ۱۸   ملیون باید بدی 

حالا کسی بوده اینجا پریورین خورده باشه؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دارم میخورم ،دوهفته است شروع کردم

چند گرفتی    روزی چنتا؟؟؟   نتیجه  چطور  بوده

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹

تو جایی ک من هستم متخصص پوست و مو نداره 

ک ی آزمایش هورمونی برام بنویسه 

ریزش شدید مو دارم و روی چونه م مو دراومده😔

نمیدونم کدوم دکتر برم

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

چند گرفتی روزی چنتا؟؟؟ نتیجه چطور بوده

من گفتم فامیلمون از آلمان آورد سه تومن شد ،اینجا همون تعدادش ۶۳۰۰ بود ،میگم تازه دو هفته است میخورم ،روزی یه دونه ،میدونم باید بیشتر بخورم اما حیفم میاد

من دارم میخورم ،دوهفته است شروع کردم

دکار براتون تجویز کرده ؟؟؟

یا خود سر رفتید خریدن؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

تو جایی ک من هستم متخصص پوست و مو نداره ک ی آزمایش هورمونی برام بنویسه ریزش شدید مو دارم و روی چونه ...

روزی چنتا مو میریزی؟

من گفتم فامیلمون از آلمان آورد سه تومن شد ،اینجا همون تعدادش ۶۳۰۰ بود ،میگم تازه دو هفته است میخورم ...

اره خیلی گرونه  ادم نمیتونه دوتا بخوره  خخ  

ولی میگن پریورین همون دوره اول اثرشو میزاره

روزی چنتا مو میریزی؟

خبلی زیاد 

شاید ۶۰۰ ۷۰۰تار 

اره خیلی گرونه ادم نمیتونه دوتا بخوره خخ ولی میگن پریورین همون دوره اول اثرشو میزاره

دبگه برگشت نداره یعنی؟؟؟

غدد

برم بپرسم ببینم متخصص غدد داریم ؟؟؟

میترسم بگن غدد چیه