2777
2789

شوهرمو میگم خیلی خیلی خستم کرده تو اوج جوونیم پیرم کرده طرز لباس پوشیدنم مثل پیرزنای 70ساله اس 

زندگیم مثل زندانیه که یه نفر کشته ..نه میتونم جایی برم نه راضی میشه با کسی رفت امد داشته باشم هرکسی از فامیلم میومد خونم جوری باهاش رفتار میکرد که دیگه پاش نزاره اینجا نمیزاره برم خونه خواهر برادرام اونا هم که میومدن اخم تخم میکرد یا سر بچه هاشون داد میزد که دیگه نیان وقتی بخوام برم خونه پدرم و اونجا خواهر برادرام جمع باشن و بفهمه نمیزاره برم 

میزاره وقتی که هیچکدوم نیستن میبرتم یه ادم خبیث و شیطان صفت به تمام معناس شکاک بددهن بی چاک و دهن خیانتکار بشدت خسیییس خیلی خیلی خیلی خسته شدم ازش چند ماهه افسردگی شدید گرفتم حالم خیلی خیلی بده ارزوم شده یا من بمیرم ازش راحت بشم یا اون بمیره واقعا دیگه نای ادامه دادن ندارم 

بچه ها پدرم دقیقا مثل خودشه من برای نجات دادنم بااین ازدواج کردم غافل ازینکه اینم مثل بابامه الان نه راه پس دارم نه راه پیش نه نای ادامه دادن نه میتونم طلاق بگیرمخیلی خستمممممم😭😭😭😭

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه میزاره برم ارایشگاه نه پول بهم میده برای لباس و ارایشگاه نه میزاره برم خرید هرچی نیگذره بدتر میشه گاهی حتی به همین گوشی دستمم گیر میده روانی به تمام معناس از بس حرص میخورم قلبم جدیدا تیر میکشه نمیدونم چکار کنم 

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

تا میتونی مستقل بشو که راحت تر جدابشی ویرایش خودت زندگی کنی

چجوری نستقل بشم وقتی اجازه باز کردن در خونه رو ندارم؟ 

وقتی ماه تا سال بهم 1ریال نمیده

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

ی سری آرزوی مرگ یکیو کردم تصادف کرد دو روز بعدش خیلی آسیب دید بعدش که اعصابم اروم شد خیلی عذاب وجدا ...

بخدا قسم برای این مرگ بهترین راهه چون داره منو بچه هاش نابود میکنه توروخدا دعا کن خدا شرش از سرمون کم کنه

خدایا آزادم کن ازین قفس💔

متأسفانه از اول جلوش کوتاه اومدی این غولو ساختی💔دست بزن داره؟

دقیقا باید گربه دم حجله میکشتم اما افسوس فکر میکردم گذر زمان و محبت ادمش میکنه

خدایا آزادم کن ازین قفس💔