2777
2789

برای اولین بار دوستمو دعوت کردم خونمون بعد که وارد خونمون شد به جای اینکه مثل آدم روی یکی از مبلا بشینه مثل فوضولا وایستاد سرپا و کل وسایل و خونه رو زیرنظر گرفت با دقت فراوان  و منم داشتم توی آشپزخونه ناهار درست میکردم و بعد یکی دو دیقه از واستادنش که گذشت و هر چی گفتم بشین روی مبل تا بیام گوش نکرد و شروع کرد توی سالن خونمون راه رفتن و دونه دونه وسایلو از نزدیک نگاه کردن و نظر دادن در موردشون مثلا جلو میز تلوزیون وایستاد و کلی نگاه کرد با دقت و گفت واااای چقدر خوشگله و با حالت حسرت کشیدن بود نگاهاش و حرفاش و گفت من چند سال پیش میخواستم از همینا بخرم ولی نشد بعد اومد سراغ بوفه و با فضولی در مورد وسایل داخل بوفه پرسید و بعدم با فضولی تمام میخواست بیاد داخل آشپزخونه که منم جلوشو گرفتم گفتم دارم آشپزی میکنم خجالت میکشم برو بشین روی مبل تا بیام تازه از هم روی مبلم منو میتونست ببینه از آشپزخونه دیگه و بعد آخر سر یه ربع قبل رفتنش با فضولی تمام بلند شد رفت سمت در اتاق های خونه که همه درای اتاق ها رو بسته بودم البته و جوری با فضولی و با سرعت رفت سمت ۳ تا در اتاق های بسته و پرسید کدوم اتاق تو هستش منم با خودم گفتم الان فضول خان درو باز میکنه یام که اینجوری رفتار کرد که خودم درو باز کنم براش از روی رودربایستی و منم جلوش پریدم و گفتم الان نمیشه اتاقا رو ببینی یه مقدار اتاق ها به هم ریختس و بعد تازه با پررویی و طلبکاری گفت چرا جلوم پریدی فکر کردی درو باز میکنم من اصلا همچین آدمی نیستم درو بی اجازه باز کنم و بعدشم با پررویی قبل رفتنش ورداشت گفت یکی از گلدون هاتو  بده ببرم در صورتی که من کلا ۵ تا گلدون کنار پنجره ببشتر ندارم و گل و گیاهامو دوست دارم و حتی موقعی که سفره ناهار پهن کردم و میخواستم بشینم ناهار بخوریم با پر رویی ورداشته میگه نون هم وردار بیار با اینکه پلو و خورشت داشتیم دیگه .

به نظرتون این آدم که انقدر فوضول و جستجوگر و حسرت کش هست لیاقت ادامه ای دوستی داره ؟؟ شما بودید از حرفا و کاراش ناراحت می شدید یا نه ؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقد بی جنبه ای بابا...من و دوستم این چیزارا نداریم تازه گاهی میاد ظرفای مونده منم میشوره ...یعنی چی نزاشتم بیاد اشپزخونه؟اگه راحت نیستی چرا دعوتش کردی؟اون نرماله شمابنظرم نرمال نیستی

بنظرم شما داری سخت میگیری، قرار نیست هرکی اومد مثل چوب خشک بشینه رو مبل وتکون نخوره ونگاه نکنه که میزبان یه موقع ناراحت نشه 

اگه دوستید یعنی باهم صمیمی هستید 

حالا تو سالن خونت راه بره ونگاه کنه چیزی کم میشه از خونه؟ 

اگه در کمد ویخچال واتاق باز کرد خب حق داری بگی فضوله 

من تو رفتارش ایرادی ندیدیمشما باید قبل اومدن مهمون غذاتو درست کنی که مهمون تنها نشینه

بابا تنها ننشسته بود از هم سالن روی مبل میتونست قشنگ منو ببینه از آشپزخونه و باهام حرف لزنه چون خونمون کاخ که نیست و جمع و جوره 

بنظرم اونقدراهم ک پرو پرو کردی پرو نیست 

شما دوستشی و خودش رو صمیمی دونسته باهات منم دوستام ک اومدن خونم حتی تک تک کشوهارو وا کردن و دیدن و خودمم باهاشون همراهی میکردم 

و اون قسمتی هم ک میگی پرو پرو گف نون بیار این دیگ واقعا پرویی نیس بعضیا برنج رو هم با نون میخورن و در کل باید سر سفره نون باشه شما ی لطفی ب دوستت بکن و دیگ دعوتش نکن

بابا تنها ننشسته بود از هم سالن روی مبل میتونست قشنگ منو ببینه از آشپزخونه و باهام حرف لزنه چون خونم ...

اسی من خودم اینجوری تمرکز ندارم باید نزدیک کسی باشم که باهاش حرف میزنم اما منم نسبت به دوستت حس فضولی دارم من بمیرمم تو خونه کسی سمت اتاقاو بوفه و... نمیرم بخدا دو سال با مادر شوهرم زندگی میکردم فقط موقع آشپزی اونم مجبوری در یخچال رو باز میکردم 

بنظرم اونقدراهم ک پرو پرو کردی پرو نیست شما دوستشی و خودش رو صمیمی دونسته باهات منم دوستام ک اومدن خ ...

شما خیلی خیلی صمیمی برخورد میکنی در کشوهاتو باز می‌کنه والا ما دختر خونه ام که بودیم کشوهای همو باز نمیکردیم