2777
2789

شوهرم قبلا بهم خیانت کرده بود به خاطر اینکه منو اذیت کنه چون با هم قهر بودیم بعد یه مدت با طرف بهم زد و جو‌ن بچمونو قسم خورد که با کسی رابطه نداشته باشع بعد چند وقت دیدم تو بیوگرافیش جمله های عاشقانه مینویسه میخاستم ازش جدا شم ولی فعلا شرایطشو ندارم بهش پیام دادم رابطه جنسی نداشته باشیم بعد میگه من روبیکام به خاطر تجدید نمیدونم چی چی سه ماهه بستس در صورتی که من دوهفته پیش رسیده بانکی براش فرستادم الان قرار شده فردا بریم پیرینت پیاما وتماساشو بگیریم ممکنه کلکی سوار کنه بخاد گولم بزنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رابطه جنسی نداشته باشی...میره سمت یکی دیگه....یه چیزی بگم به عنوان یه خانومی که جدا شده....خامش کن شوهرت رو....اونی که میاد زندگیت خراب کنه و نفر سوم بشه رو تهدید کن بگو شکایت میکنم ازت...من یه سال با یه آقای متاهل دوس بودم یه ماهه کات کردیم...خانومش خیلی غر غرو بود...مردها زن خوش اخلاق و غرغرو دوس ندارن

.

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

رابطه جنسی نداشته باشی...میره سمت یکی دیگه....یه چیزی بگم به عنوان یه خانومی که جدا شده....خامش کن ش ...

خب الانم رفته باکس دیگه 

نه اتفاقا من اصلا اهل غر زدن نیستم 

رابطمونم خوب بوده نمیدونم چرا اینکارا رو میکنه