2777
2789

ببینید الان باز عصبی میشم دلم میخاد مثل قبل ظرف بشکنم جیغ بکشم همش دارم گریه فکرم درگیره چند مسئله اس ذهنم پر صداش اصلا هی میام رو میز تمرکز کنم درس بخونم نمیتونم روزام داره الکی میگذره برم پیش دکتر یا بگید چ قرصی بگیرم به هیچی فکر نکنم فقد  درس بخونم بیخیال بشم 

وای سرنوشت....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الکی بخند کارایی که خوشحالت میکنه و انجام بده با دوستات وقت بگذرون و مشکلاتتو بنویس اینهارو من انقد تکرار کردم که حالم خوب شد البته با به یاد اوردن تجربیاتم باز بعضی موقع ها حالم بد میشه به خودت زمان بده

اگر قبلا قرص خوردی باید اروم اروم قطع میکردی یهویی قطع کردن قرص خطر داره

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

الکی بخند کارایی که خوشحالت میکنه و انجام بده با دوستات وقت بگذرون و مشکلاتتو بنویس اینهارو من انقد ...

نمیتونم وقتمو اینجوری پر کنم وگرنه خیلی خوبه چیزای ک گفتی باید بشینم درس بخونم ولی تمرکز ندارم از طرفی حین درس همش گریم میگیره

وای سرنوشت....
نمیتونم وقتمو اینجوری پر کنم وگرنه خیلی خوبه چیزای ک گفتی باید بشینم درس بخونم ولی تمرکز ندارم از طر ...

کلاس چندمی؟ وقتی تمرکز نکنی خراب میکنی وقتی نخونی ام خراب میکنی فایده نداره که فقط وقتی میخوای درس بخونی تموم فکراتو بنویس چندتا لیوان اب بخور برنامه ریزی کنن مهم تر از همه ورزشش