2777
2789
اره منم از شوهرم خیلی بدی دیدم.امروز توچشام نگاه کرد گفت بچه نمیخام هزار جور بهانه مالی اورد.گفت بخا ...

دوسش داری؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلتنگ کوچه های کودکیم حتی آژیر قرمز و موشک 

دلتنگ جوانیم و زحماتم (شکر که ثمر داشت)

دلتنگ آجی وبابای مرحومم

دلتنگ مادر تنهام که شبها از ترس ودرد وغم نمیخوابه و من ۶۰۰کیلومتر دورم 

دلتنگم دلتنگ آجیم دلتنگ باباییم 

من آجیمو میخوام ،من بابامو میخوام 

خدااااا

آبرو

به نظرت طلاق بی آبرویی هست؟

اگر دوسش داری بمون و زندگیتو بساز.

ولی اگه نفرت داری عمر و جوونیتو تباه نکن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
به نظرت طلاق بی آبرویی هست؟اگر دوسش داری بمون و زندگیتو بساز.ولی اگه نفرت داری عمر و جوونیتو تباه نک ...

اون درست نمیشه.

باطلاقم ازاین ، بهترازاین نمیاد. هرکی یه دردی داره. یه عیبی داره. دیگه ۴۵سالمه .

اون درست نمیشه.باطلاقم ازاین ، بهترازاین نمیاد. هرکی یه دردی داره. یه عیبی داره. دیگه ۴۵سالمه .

درسته همه ما تو زندگی مشکلات سخت و طاقت فرسا داریم.

الهی به حق صاحب الزمان پاداش صبوری و خانمیتو از خدا و پنج تن بگیری.

الهی شوهرت سرش به سنگ بخوره و برگرده و به جبران همه بدیهاش غلامیتو بکنه