2777
2789
عنوان

🩷معرفی کهن الگوی آتنا الهه خرد🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 147 پست
پیش میاد بعضیا اینطورین ممکنه بخاطر انرژی های دیگت باشه یا میتونی این انرژیت رو تقویت کنییکی از بهتر ...

دقیقا نمیدونم چطور تقویتش کنم هم دلم میخواد پیشرفت کنم و شاغل بشم هم تنبلی میکنم البته بگم پسرم که کلاس اوله خیلی اذیتم میکنه همه جوره 🤕😥چون از اتنا بودن بچه دار شدنش رو به ارث بردم نمی تونم تحملش کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر سریال پرطرفدار شهرزاد رو تماشا کرده باشید شخصیت شهرزاد هتیرا تایپ هست و ترکیب پیشرفته ای از آتنا و آفرودیت رو به نمایش می‌ذاره اما آفرودیتش کمی بیشتره که در تاپیک بعد اسی جون توضیح میده براتون.شهرزاد یک زن با وقار اصیل و احساساتی اما به اندازه کافی منطق و فرهیختگی و عاقل بودن آتنا هم داره .چون شهرزاد درعین عشق ،احساسات و زنانگی زیاد ازعقل و منطقش هم کمک می گیره و برای همین هست که نه قباد ونه فرهاد با زنی باشکوه و عظمت هتیرا به نام شهرزاد نمیتونستن نه بگن.

توی مجازی نمیشه حقیقتا مگر اینکه یه آدم فوق‌العاده تیزبین باشی که بتونی حتی از نوشتن یه شخص تشخص بدی چجور کسیه‌.

من خودم به شخصه اگه با ینفر توی دنیای واقعی هم صحبت بشم میتونم ۲ انرژی بالاش رو بفهمم.

ولی مجازی باید شخص یه معرفی از خودش کنه مثلا علایقش تفریحاتی که داره و اهدافش 

اینا مهم ترین سوالان برای اینکه بفهمی انرژی اصلیت چیه.

ممکنه ترکیبی باشی 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اگر سریال پرطرفدار شهرزاد رو تماشا کرده باشید شخصیت شهرزاد هتیرا تایپ هست و ترکیب پیشرفته ای از آتنا ...

دقیقا حتی منم جذب شهرزاد شدم دیگه اونا که بماند😅ولی کمتر کسی رو حداقل تو دور اطرافم مثل شهرزاد دیدم البته تا حدوی استاد دانشگاهام بودن اما اتناشون بیشتر بود

عذر میخوام اینکه بچه دار نشدن یا همون که دلم نمیخواست بچه دار بشم همسرم ولی برعکس

میفهمم چی میگی گلم

آتنا میتونه مادر خوبی باشه واقعا

ولی همیشه گوشه ذهنش اهدافش و  آرزو هاش رو داره برای همین ممکنه بعضی وقتا احساس بدی داشته باشه نسبت به خودش.

بنظرم این کار رو انجام بده

بنظرم اول از همه خودن رو اصلا سرزنش نکن بخاطر اینکه اگه به بعصی از اهدافت نرسیدی

چون الان یه مادر هستی وضعیتت متفاوته 

وقتی به امید خدا بچتون بزرگتر شد میتونید برای بعضی از هدف هاتون که بنا به وضعیت شما میتونید بهش برسید اقدام کنید ولی اولش باید ذهنت رو آروم کنی

برای آتنا آرامش خیلی مهمه

کارایی انجام بده که بهت مفید بودن بده مثلا ورزش کن کتاب بخون یا کارایی که میتونی انجام بدی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

میفهمم چی میگی گلمآتنا میتونه مادر خوبی باشه واقعاولی همیشه گوشه ذهنش اهدافش و آرزو هاش رو داره برا ...

دقیقا همینه خیلی ازدواج و بچه دار شدن زود هنگام منو دچار سرخوردگی و عقب موندن از هم سن سالام کرد.

الانم که پسرم منو گرفتارو مشغول کرده ناراحتم

اما ورزش میکنم چند ساله  خدا بخواد میخوام ازمون استخدامی بدم.

کتاب هم هر از گاهی اما نه منظم میخونم

شاید براتون جالب باشه که هدیه تهرانی و آنجلا مرکل و مارگارت تاچر هم آتنا تایپ باشن.

این زنان چه در سیاست باشند و چه در پرده نقره ای سینما با عقل و خرد ووقار و متانت و پرستیژ خاص و خانومانه ای که دارند هم می درخشند.

به عنوان مثال مارگارت تاچر زنی بود که زمانی از فقر در بقالی کارمی کرد اما روزی نخست وزیر بریتانیا شد و بانوی آهنین نام گرفت .

یا هدیه تهرانی بانویی که با چهره طبیعی و استایل و میمیک و بازی جذابش در کنار بسیاری از ستارگان بزرگ سینما درخشید و تا الان بازیگری نتوانسته رکورد فیلم ها و نقش های محبوب سینمایی ایران از آن خودش کنه.

یا حتی آنجلا مرکل بانویی که از فقر به صدراعظمی آلمان رسید و تمام سکوهای قدرت رو در دست گرفت.

آتناهای عزیز شما دوست دارید کدوم اش باشید؟

هدیه تهرانی یا مارگارت تاچر یا آنجلا مرکل ؟