2777
2789
عنوان

🩷معرفی کهن الگوی آتنا الهه خرد🩵

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 147 پست
همیشه تاپیک هام رو کامل میکنی واقعا ممنونم ازت🩷توی تاپیک پرسفون هم خیلی خوب بودن مثال هات

ممنونم عزیزم انجام وظیفه است منم یه چیزایی از یه خانم که روانشناسی یونگی بلد بود می‌دونم البته که خیلی کمه ولی اطلاعات شما کاملش می‌کنه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم باشه 💗💗💗

خواهش میکنم🩷

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

ممنونم عزیزم انجام وظیفه است منم یه چیزایی از یه خانم که روانشناسی یونگی بلد بود می‌دونم البته که خی ...

عالیه اتفاقا 

تاپیک قبل رو که واقعا عالی کردی چون خودم راجب بازیگرای ایرانی که پرسفون بودن اطلاعات نداشتم

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

اگه رشته ات تجربی که خوبه .میتونی پزشک یا دندون پزشک یا پرستار بشی.

ا چه خوب اینا با من سازگاره 🤩 من جراح دوست دارم و دندون پزشک از بین همه چی

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر 

ممنونم که انقدر مهربونی🫶🫠

خواهش میکنم 🩷✨️

به نظرمن آتنا در دوران تحصیل پرورش داده بشه خیلی عالی میشه؛ کلا همه همه ی آرکتایپ هارو دارن ولی خوب ...

دقیقا نکته خوبی گفتی

کلا به زنی میگن که انرژی زنانه بالایی داره که همه این انرژی های درونش در تعادل باشن و هر دوره از زندگی اون انرژی فعال باشه

چقدر منه اینایی که نوشتی

پس به احتمال خیلی زیاد آتنا تایپ هستی🩷✨️

در تعادل نگهش دار پیتونه باعث پیشرفتت بشه

دقیقا نکته خوبی گفتیکلا به زنی میگن که انرژی زنانه بالایی داره که همه این انرژی های درونش در تعادل ب ...

موافقم عزیزم 

اسی جان اگه امکانش هست میشه روش های فعال کردن و پرورش دادن هر کدوم رو هم لطف کنید بگید؟

پس به احتمال خیلی زیاد آتنا تایپ هستی🩷✨️در تعادل نگهش دار پیتونه باعث پیشرفتت بشه

من داشتن استقلال مالی برام خیلی مهمتر از ازدواج و بچه هم دوست ندارم بیشتر دنبال پیشرفت کارم هستم دلم میخواد مفید باشم و هدفمند باشم همیشه فکر میکردم این بده چون همه دخترا به فکر ازدواجن