2777
2789
عنوان

نداشتن ازدواج

486 بازدید | 52 پست

همه دوستام ازدواج کردن دخترایه ده سال کوچیکتر ازم تقریبا میشه گف هیچکی نمونده مجرد  چیکار کنم من تا ۲۵ سالگی دندونام مشکل داشت بعد درس ک کردم دو س سالی طول کشید سیم پیچی کردم ولی همون زمانا خاستگار هم داشتم ولی گذاشتم ک سنم بره بالا الان یک دونم ندارم ظاهرم هم خوبه الان ۵۲ کیلو هستم دارم افسردگی میگیرم همه میگن من دیگه ازدواج نمیکنم ۳۲ سالمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ ایرادی نداره شاد باش ازدواج های الان فقط خودنماییه کمتر کسی خوشبخته

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

خب آخه خواستگار که همینجوری نمیاد دیگه مثل قبلا نیست الان ازدواج سنتی کم شده دخترا همه خودشون میرن پیدا میکنن باید یه جورایی خودت و اینور اونور نشون بدی مثلا سرکار برو یا مثلا مدرک هر مقطعی رو داری برو ثبت نام کن برای ادامه تحصیل یا چمیدونم بیرون اینور اونور زیاد برو دوستای جدید سعی کن پیدا کنی البته ۳۲ سالم زیاد نیست که الان سن ازدواج همینه تو مجازی این بچه مچه ها الکی شو میزارن اطرافیان ما تو این سنا همه مجردن 

ببخشید همسایه ما ۳۴ ازدواج کرد 

۴ تا خواهرش همه زیر ۲۵ 

یکیشون طلاق. یکشون دائم مست. یکی معتاد یکی خوب

.

ولی این که ۳۴ ازدواج کرد از همشون خوشبخت تر...

به خاست خدا ایمان داشته باش

خوشبخت بشین☆

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱