khatereh90_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1912 عنوان مشاوران تحصیلی بیاین لطفا ❤️ 210 بازدید | 54 پست مشاوران تحصیلی برای انتخاب رشته راهنمایی اگر میتونید کمک کنید بگید تا سوالامو بپرسم فقط اگر اطلاعات کافی دارید ❤️ شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹 1403/10/10 | 21:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 720 بپرس عزیزم من مشاور نیستم ولی بلدم میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍
___iran_dokht___ عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1109 بفرما عزیزمبرای رشته ریاضی می تونم کمک کنم با افتخار دختر ایرانم...💚
khatereh90_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1912 بپرس عزیزم من مشاور نیستم ولی بلدم اگر کسی هفتم و هشتم نمره ریاضیش ۱۰ و ۸ شده باشه ( شهریور) یعنی نه اینکه تمرین کرده باشه این شده باشه بخاطر یسری مشکلات بعد نهم ترم دومش بخاد جبران کنه میتونه تجربی بیاره؟؟ حتا اگر آخرین الویتم شده علومم نمرمو دارم همه درسای دیگمم خوبه شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
khatereh90_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1912 بفرمایید اگر کسی هفتم و هشتم نمره ریاضیش ۱۰ و ۸ شده باشه ( شهریور) یعنی نه اینکه تمرین کرده باشه این شده باشه بخاطر یسری مشکلات بعد نهم ترم دومش بخاد جبران کنه میتونه تجربی بیاره؟؟ حتا اگر آخرین الویتم شده علومم نمرمو دارم همه درسای دیگمم خوبه شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 720 اگر کسی هفتم و هشتم نمره ریاضیش ۱۰ و ۸ شده باشه ( شهریور) یعنی نه اینکه تمرین کرده باشه این شده باشه ... میتونی در حد ۲۰ بیاری خرداد؟ میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍
khatereh90_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1912 انتخاب رشته دبیرستان؟ آره نهم برای دبیرستان اگر کسی هفتم و هشتم نمره ریاضیش ۱۰ و ۸ شده باشه ( شهریور) یعنی نه اینکه تمرین کرده باشه این شده باشه بخاطر یسری مشکلات بعد نهم ترم دومش بخاد جبران کنه میتونه تجربی بیاره؟؟ حتا اگر آخرین الویتم شده علومم نمرمو دارم همه درسای دیگمم خوبه شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
khatereh90_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1912 میتونی در حد ۲۰ بیاری خرداد؟ ۲۰ که نه ولی خرداد نشه شهریورم تلاشمو میکنم تا ۱۷ یا ۱۸ بشم شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 598 😂🙂ببین ی چیزی بت میگم با اینکه میدونم کار خودتو میکنی ولی اصلا نیا تجربی اسم تجربی اومد فرار کن فقط 😂😭
یه_بنده_خدای_غمگین عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 720 😂🙂ببین ی چیزی بت میگم با اینکه میدونم کار خودتو میکنی ولی اصلا نیا تجربی اسم تجربی اومد فرار کن فق ... اینارو مایی میگیم که تا ته تجربی رفتیمبچه ای که میخواد بیاد تجربی ذوق داره اصلا اینا براش مهم نیست میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍
khatereh90_ مدیر استارتر عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 1912 😂🙂ببین ی چیزی بت میگم با اینکه میدونم کار خودتو میکنی ولی اصلا نیا تجربی اسم تجربی اومد فرار کن فق ... باورت میشه انسانیا ، هنرستانیا، فنی حرفه ای .....همه همینو میگن 😂 خوب منو میشناسی شکستم درست بریدم قبول ! 😔❤️🩹
ی_دختره عضویت: 1403/03/12 تعداد پست: 598 اینارو مایی میگیم که تا ته تجربی رفتیمبچه ای که میخواد بیاد تجربی ذوق داره اصلا اینا براش مهم نیست اره واقعا منم نهم اگه کسی بم میگفت کار خودمو میکردم ولی خب دیگه از ما گفتن بود🥲
minu1992 عضویت: 1400/07/10 تعداد پست: 554 اگر کسی هفتم و هشتم نمره ریاضیش ۱۰ و ۸ شده باشه ( شهریور) یعنی نه اینکه تمرین کرده باشه این شده باشه ... نمیدونم عزیزم از اموزش پروش میتونی بپرسی موثق تره