2777
2789

☺️دانش آموزان عزیز فارغ التحصیل ترمیم مجدد واستون امکان پذیر شده است،

برای رسیدن به هدفت بجنگ💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش اختیاری بود هر کدوم خاستی میشد دادنه اینکه اجبار همشو بدیم

اتفاقا اینکه مجبورهستید همه رو ترمیم کنید به نفعتونه خیلی ها از سر تنبلی یا ندونستن بعضی درسها رو ترمیم کردن و ضررش رو دیدن 

اتفاقا اینکه مجبورهستید همه رو ترمیم کنید به نفعتونه خیلی ها از سر تنبلی یا ندونستن بعضی درسها رو تر ...

غصم واسه اینه که چطوری با هم امتحان بدم ۱۱ و ۱۲ رو

چجوری مرور کنم,من تشریحی هر چی بخونم بازم باید به اندازه بار اولی که خوندم مرور کنم انگار هیچی نخوندم

خدایا کاش واسه یه بارم که شده بود دستمو میگرفتی💔

غصم واسه اینه که چطوری با هم امتحان بدم ۱۱ و ۱۲ روچجوری مرور کنم,من تشریحی هر چی بخونم بازم باید به ...

از الان شروع کن چند بار دوره کن بعدا با یه نگاه جاهایی که یادت رفته زود یادت میاد جمع نکن برای اخر سال و نزدیک امتحانها 

پارسال خیلی ها تراز کنکور بالای ده هزار داشتن نهایی ها رو سر سری گرفتن و رشته های تاپ قبول نشدن مجبور به ادامه تو پیراها شدن 

خب اگه نخوام ترمیم کنم چی؟؟

هیچی بیخیال رشته های خوب شو 

اشتباهی که پارسال خیلی از بچه ها کردن و نتیجه اش رو دیدن 

یکی از بچه ها فقط ۴ تا درس تخصصی (فیزیک شیمی زیست و ریاضی ) ترمیم کرد با تراز کنکور نسبتا خوب الان داره گیاه پزشکی میخونه