عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5780 عنوان کسی تقویت کننده مژه سریتا استفاده کرده 134 بازدید | 27 پست چن وخته تبلیغشو میبینم همه جا قیمتشم بالاس ولی اگ تاثیر داره ارزششو داره بنظرم ..بخرم ؟چطوریه بعد چن وخ نتیجه میده ..بعد قط کردن نمی ریزه مژه ها / من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم .. 1403/10/10 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dsgvgy عضویت: 1402/05/05 تعداد پست: 2940 اره من یکی برا ابروهام خریدم خیلی خوب بود واسه مژه هام دکتر گفت بزن اشکال ندارن خوبه
jk_wylde عضویت: 1400/12/14 تعداد پست: 2288 تاثیر که داره من خودم تاحالا نارضایتی ازش ندیدم بیشتر سر این انتقاد میشه که بعدش میگن قطع کنی ریزش میاره بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5780 من شنیدم ماینوکسیدیل داره بعدش میریزه همین .. من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5780 اره من یکی برا ابروهام خریدم خیلی خوب بود واسه مژه هام دکتر گفت بزن اشکال ندارن خوبه قطع کردی ؟نریخته مژه هات ابروهات من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 3661 دخترداییم استفاده میکنه مژه هاش انگاری کاشته بسکه بلند شده ولی میگن قط کنی میریزه من براهمین نخریدم ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5780 تاثیر دارهیهو نباید قطع کنی ارع اینم شنیدم مثلا اگ هر روز بزنم 2 روز یبار هفته ای دوبار هفته ای یبار بزنماینجوری قط کنم ؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..
گلدون1375 عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 6813 همین .. من استفاده میکنم خواهرمم یهویی قطع کرد ریزش نداشت در ضمن خوبه اما تاثیر رویایی نداره
عشق_همه مدیر استارتر عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 5780 تاثیر که داره من خودم تاحالا نارضایتی ازش ندیدم بیشتر سر این انتقاد میشه که بعدش میگن قطع کنی ریزش م ... نخرم ؟ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..
محنا____ عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 887 امروز توی یه تاپیک دیگه گفتم من استفاده کردم از قلم سریتا اصلش رو بگیر من صبح و شب میزدم ابرو و مژه فقط به ریشه برسه حتما و اصل باشه نه تقلبی نریخت اصلا موها و مژه هام بهترم شد قطعشم کرد یکساله