2777
2789

هم فصل ۱ و بگین هم ۲ که جدید اومده؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همین الان فصل دوش رو تموم کردم عالی بود ولی آخرش باز موند تا بره برا فصل سه

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

من دو رو هم دیدم کامل ولی زیاد خوب نبود بنظرم

خب میشه داستانشو بگی؟

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

دو رو هنوز ندیدم ولی یک و دوست داشتم 

چند نفر داخل ی مسابقه ایی شرکت میکنن و هر کی ببازه از بازی حذف میشه 

حالا حذف هم یعنی کشتن 

میکشن و جنازه شون و استفاده میکردن 

اعضای بدنشون و میگرفتن بقیه هم میسوزوندن 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
من همین الان فصل دوش رو تموم کردم عالی بود ولی آخرش باز موند تا بره برا فصل سه

داستان هر دو فصلشو میشه بگی؟

ترسناکه؟

داستان هر دو فصلشو میشه بگی؟ترسناکه؟

شرمنده دارم غذا میخورم نمیتونم زیاد تایپ کنم تو گوگل بزن خلاصه شو بخون

اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

مسابقه ایی ک حدود ۵۰۰ نفر بازی میکنن همه میمیرن ت اون بازی جز ی نفر فصل اولش این بود فصل دومشم اون ی ...

دیگ بازی و اینا نمیکنن ؟ مثل فصل اول هیجانی نیست ؟ 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
مسابقه ایی ک حدود ۵۰۰ نفر بازی میکنن همه میمیرن ت اون بازی جز ی نفر فصل اولش این بود فصل دومشم اون ی ...

خب؟

بعد اون یه نفره چی اونم هست؟

شرمنده دارم غذا میخورم نمیتونم زیاد تایپ کنم تو گوگل بزن خلاصه شو بخون

🤧😐

ترسناک نیست ولی بکش بکش هست توش😁

فصل اول ک یه گروه میان به کسایی ک جای خواب ندارن یا زیاد بدهی و اینا دارن کارت دعوت برای یه مسابقه میدن اینام میرن و بازی اینجوری بود ک هرکی میباخت رو میکشتن 

آخرش یکی زنده موند فقط و همه پولارو برد 

فصل دو همون یه نفر اومد یعنی بازی رو جمع کنه و دست اندرکارارو پیدا کنه دوباره رفت تو بازی ولی نتونست جمع کنه بازیو دیگه تموم شد حالا ببینم فصل سه چی میشه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌