2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیشده عزیزم :)

بغض وجودمو گرفته

چرا من نمیتونم مثل دخترا دیگه یه ازدواج خوب رو بخوام 

مامانم میگه نگاه به قد و قیافت کن ،ادعات نره بالا 

قیافم خوبه ، اما قدم رو قبول دارم خیلی کوتاه ،اما من به خاطر این قضیه نمیتونم که با یه پسره بیکار و دیپلمه ازدواج کنم

پسر عمم بیکاره کاره ثابت نداره در واقع ،دیپلمه هستش

خودم دانشجوی هوشبری هستم ، ۲۳ سالمه ،میگه تو رو کسی نمیگیره

به خدا توقعمم بالا نیس ، نه از طرف خونه میخوام نه ماشین ،دیگه نباید توقع کاره دولتی با حقوق ۱۵ تومنم نخوام ،نمیشه😭😭😭

بغض وجودمو گرفتهچرا من نمیتونم مثل دخترا دیگه یه ازدواج خوب رو بخوام مامانم میگه نگاه به قد و قیافت ...

واقعا واسه مادرت متاسفم عزیزم جای اینکه تازه اعتماد بنفستو بالا ببره اینطوری میگه؟ آخه یعنی چه... به دل نگیر عزیزم بعضی وقتا حتی مادر هم ممکنه حرفی بزنه که دل آدم بشکنه من کامل درکت میکنم خاهری :) 

عزیزم خودت ارزش خودتو بدون و همیشه به کم راضی نباش توام حق داری مثل خیلیا توقعت بالا باشه دختر کن خیلی دختر دیدم واقعا از لحاظ ظاهری پایین بودن اما همچنان توقعشون بالا بوده تازه و خیلیم از خود مچکر بودن،، 

میشه عکستو بزاری ببینمت مطمئنم خیلی خشگلی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
بغض وجودمو گرفتهچرا من نمیتونم مثل دخترا دیگه یه ازدواج خوب رو بخوام مامانم میگه نگاه به قد و قیافت ...

واقعا واسه مادرت متاسفم عزیزم جای اینکه تازه اعتماد بنفستو بالا ببره اینطوری میگه؟ آخه یعنی چه... به دل نگیر عزیزم بعضی وقتا حتی مادر هم ممکنه حرفی بزنه که دل آدم بشکنه من کامل درکت میکنم خاهری :) 

عزیزم خودت ارزش خودتو بدون و همیشه به کم راضی نباش توام حق داری مثل خیلیا توقعت بالا باشه من خیلی دختر دیدم واقعا از لحاظ ظاهری پایین بودن اما همچنان توقعشون بالا بوده تازه و خیلیم از خود مچکر بودن،، 

میشه عکستو بزاری ببینمت مطمئنم خیلی خشگلی 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
واقعا واسه مادرت متاسفم عزیزم جای اینکه تازه اعتماد بنفستو بالا ببره اینطوری میگه؟ آخه یعنی چه... به ...

به خدا اشکام قطع نمیشه

همش تقصیر اون خواستگاره نامردمه

اگه بزارم ممکن شناسایی بشم

چهرم خوبه ،معمولی رو به بالا

قدم کوتاه ۱۵۰

اینقدر افسردگی گرفتم ،روز به روز دارم چاق تر میشم

حسرت یه دختر ۱۶ ساله که بهترین همسر  زندگی و خانواده رو داره

خدا 🥺🥺

به خدا اشکام قطع نمیشههمش تقصیر اون خواستگاره نامردمهاگه بزارم ممکن شناسایی بشمچهرم خوبه ،معمولی رو ...

عزیزم این روزا که قد کوتاه مد شده و بنظر من دخترای قد کوتا ریز و ظریف ترن فقط نزار خیلی وزنت بالا بره ورزش کن.. خاستگار نامردت چیکار کرده؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
تاپیک خدایا میخوام حکمتت رو بیینم رو نگاه کنی متوجه میشی

ارزش نداشته کثافت عوضی آخه به پسرای این دوره زمونه اعتباری هست که شما به این اعتماد کردین و واسش خرج کردین.. نامزد بودی یعنی؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
ارزش نداشته کثافت عوضی آخه به پسرای این دوره زمونه اعتباری هست که شما به این اعتماد کردین و واسش خرج ...

نه نبودیم 

الان به وسیله بابای من خوشبخته ، دو رو ، خشکی مذهب

خوش حالم که رفت 

اما خدا یه بخت خوب نصیبم کنه ، فقط اون ببینه ، فقط

قلب من بعد اون  شکست