از وقتی باردار شدم ی ادم شکمو شدم ک فقط دوست داره بخوره و بخوابه ب کارای خونه ب زور میرسم رابطه هم ک ب زور داریم یا نداریم هر دیقه هم حوس معجون میکنم بعضی موقعها ب داداشام انقدر التماس میکنم تا بخرن اونا هم میگن شوهرت بگو بخره اونم میخره تا حالا هیچی نگفته ولی الان سرکار منم دو ۳شبه بدجور حوس کردم بگم بیاد بریم بخوریم یا بگم کارگرش بخره بیاره؟؟
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
خوشمزه که خب بستگی داره به جایی که ازش سفارش میدید
توی اسنپ که برید فروشگاه های محدوده ی خودتونو میاره، شاید اونی که همیشه ازش خرید میکنیدم بینشون باشه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خستهم کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇