2777
2789
عنوان

دوستم با ی مرد متاهل دوس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 56 پست
دوستم ۲۲ مرده ۴۰

اوه اوه این از۲۲سالگی انقدر وضعش خرابه و خبره اینکاراس

به چهل سالگی برسه چی میشه؟؟

کاش خدا تمام ادمای کثافت(زن و مردم نداره)از رو زمین برداره

اگه تونستی برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهر منم بایه زنی رابطه داشت بهش گفته بود زنو بچه دارم ولی براش مهم نبوده نمیدونم اینا چی تو ذهنشون ...

ذات خراب و ذهن بیمار و لقمه حروم که باهاش بزرگ شدند

وگرنه آدم خوانواده دار و حسابی سمت زن و مرد متاهل نمیره

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

این دخترایی که میرن سراغ مرد متاهل همون دختر بچه های لوس و بیخودی هستن که به اسباب بازی داغون بقیه حسادت می کنن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بابا اصن معنی نداره دوستی با مرد متاهلمرده اگه خیلی میخوادش یا عقدش کنه یا زنشو طلاق بده بیاد اینو ب ...

شماها چه ساده این اون دختر دنبال نتیجه و ازدواج نیس که دنبال تیغ زدنه اخه پسرای ۲۳،۴ ساله پولی ندارن دخترا میوفتن دنبال مردای سن بالا.   اکثر مردا هم که تا یه دختر جوون میبینن میگن زنمون و دوس نداریم و از اول ازدواجمون زوری بود و ...

به دوستت بگو خودت هم یه روز ازدواج کنی ، دوست داری این اتفاق برای خودت بیفته؟؟ 

پس خودت رو بذار جای زن اون آقا و تصمیم بگیر که میخوای با اون آقا ادامه بدی یا نه؟ 

اگر دوستت به حرفت گوش نکرد و خواست ادامه بده ، به نظرم شما ازش دوری کن. 

شماها چه ساده این اون دختر دنبال نتیجه و ازدواج نیس که دنبال تیغ زدنه اخه پسرای ۲۳،۴ ساله پولی ندارن ...

میدونم😂

منظورم این بود اگه واقعا همو میخوان راهش اینه دیگه

وگرنه زنم به خودش نمیرسه و.... بهونه شونه

اگه خیلی از زنت متنفری یا طلاقش بده یا زن دوم بگیر😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

رابطتتو‌باهاش‌قطع‌کن

منم‌دوستم‌همین‌بود‌کلا‌علاقش‌‌این‌بود‌و‌اصلا‌حرف‌گوش‌نمیدادمنم‌گفتم‌زورع‌اونو‌ندارم‌زورع‌خودمو‌ک‌دارم‌دیگه‌باهاش‌درارتباط‌نیستم

ایناذاتشون‌اینه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"