2777
2789
عنوان

دوستم با ی مرد متاهل دوس شده

471 بازدید | 56 پست

من هیچ دخالتی نمیکنم تو روابطش بهش گفتم هر کی مسئول زندگی خودشه 

اگه طلاق بگیره فقط میتونید با هم باشین وگرنه رابطتتون ب جایی ختم نمیشه

ولی روی چ حسابی ک فک کنی زن داره و ادامه بدی باهاش ؟ 

حس زرنگی یا چی برام عجیبه 

و میگه زنشو دوست نداره

ولی کلا ی حس بدیه چجوری میمونه با طرف وقتی هیچ آینده ای نداره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دوستت مادرش زنده اس

درد و دل هاتو به سنگ بگو اما به شوهرت و نی نی سایتی ها نه😬😬کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

هعی دخترخاله ی منم همینطور 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

این حرفا که زنش به خودش نمیرسه بهونهٔ هرزه های خرابه🤢

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑