بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به این نتیجه رسیدم اگه یه جیزی برای ادم خوب میشه زمان زیادی طول نمیکشه که اتفاق بیوفتهاما اکه یه ...
خب اجی من اینهمه از خدا پیغمبر خاستم دو ماهه شبو روز ندارم از دستش مگه خودش نمیگه هرچیو میخاین ازم بخاین چرا به دلم نگاه نمیندازه همه رو واسطه کردم دیگه انقد گفتم خسته شدم
متولد آبانی یا شهریور ادم قوی و توداری هستی که همه احساس میکنن خیلی ازشون بالاتری پس حسود زیاد داریم ...
میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹
میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم؟ اسمم لعیا
یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطهی عاشقانهی ۵ سالهم با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️🩹