2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای خدا از دهنت بشنوه اتفاقا قرار بود بعد عید بشه حالا نمی‌دونم🥲دعا کن برام نامزد کنیم کل سایتو شیر ...

عزیزم

تو خودت شیرینی هستی،شیرینی نمیخوام😄😄😁🤣🤣

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

الان سرویس کنکادو هاش بمونه به مناسبت دیگه میدی بهش

تولدش از غرورم مهم تره واقعا🥲

جا واسه سرویس کردن زیاده ولی این یه شبه عب نداره.

مطمئنی رفتار بدی باهام نمیکنه؟و اینکه کادو رو به خودش بدم خوبه یا به خانوادش که بدن بهش؟چیکار کنم 

تولدش از غرورم مهم تره واقعا🥲جا واسه سرویس کردن زیاده ولی این یه شبه عب نداره.مطمئنی رفتار بدی باها ...

خودت شخصیتش رو بهتر میدونی

اگه کادو دادی خودت بده

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

شاید مریمیه م داری

شاید در اینده اسممو به م تغیر بدم😂

بهارم 

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

به نظرتون رتبه م(منطقه) چند میشه؟ برای کنکور تجربی

ایک هرچی تاحالا واسه من گفته ها ناقص بوده🤪🤪

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

هیچ ارتباطی نتونستم باهات بگیرم به خاطر همین اشتباه درمیاد

ای کلک😂