۳ روز پیش صبح اومدم املت بخورم قاشق آخر عوق زدم بعد دیگه کل روز با فرداش حالت تهوع و ریفلاکس معده داشتم در حدی که شامم نتونستم بخورم و صبحشم شکمم یه تیر محکم کشید در حدی که مجبور شدم بشینم دیروز و امروز خوب بودم امروز گلو درد دارم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
۱۰ روز پیش پریود شدموایی نترسونم مگه با پرده ام میشه؟😂
😂😂😂اخه مرد حسابی باید یکمم بعد پرده بکنی اونم شاید حامله شی نگران نباش
من که دخترم 2ماه پریود نشده و شکمش باد کرده چی بگم
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!
اصلا حامله ام باشم مگه نباید از زمان پریودم بگذره پریود نشم بعد تازه بعد یه مدت حالت تهوع بگیرمبگو ک ...
تو حامله نیستی
دستور صادر شد..😂