من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
حرفشم درسته ،، باید رسید میگرفتی باهاشم طی میکردی به گرمه ،مامان من دوازده تا النگو به داداشم داد به گرم حساب کرد ،تا اومد پس بده کلی قیمتا تغییر کرده بود
وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من
حدایا یعنی هنوز ایجور ادمهای بی فکر هست اخه مگه طلا به پول میدن اونم بدون مدرک من به داداشم ۱۵ گرم طلا دادم وقت پس گرفتنی ۱۵ گرم خ استم عحب اینجا چیزهای میشنویییی
علت اسم کاربریم برای اینه ک هراسمی وارد سایت کردمقبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼♀️. 🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️