2777
2789

چه هدفی دارید سال اینده؟

من خودم رژیم و یادگیری زبان 

فقط 51 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🏋🏻‍♀️..📖👩🏻‍💻..🎧..📺🍿..🧖🏻‍♀️..💸..🏡..🧘🏻‍♀️🤲🏻..👩🏻‍🍼

دانشگاه فرهنگیان

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارشد 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

یه رشته خوب،کارام جور شه برم از ایران 🥲💔

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋
میخوام شوهر کنم😂برم دانشگاه ارشد بخونم حالا یا ازاد یا دولتی ،شوشو هزینشو بده خیلی عالی میشه اگر نه ...

بسیار عالی موفق باشی

فقط 51 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🏋🏻‍♀️..📖👩🏻‍💻..🎧..📺🍿..🧖🏻‍♀️..💸..🏡..🧘🏻‍♀️🤲🏻..👩🏻‍🍼