2777
2789
عنوان

بیشعور یا از سادگی اینجوریه😐😶

127 بازدید | 12 پست

دوستم که همسایمون هست از قضا به جای اینکه خانوادش رو تربیتش کار کنن فقط از نظر مالی ساپورت میکنن اصلا براشون مهم نیس چه اخلاق مسخره ای داره حرف از علایق میشه اون میگه من حتی اگه مورد پسندم هم نباشه چیزی نمیگم خودمو مشتاق نشون میدم ولی اون بهم میگه بی سلیقه و اه اه پیف پیف واقعا خیلی مرموزه اولش از دلسوزی گفتم تنها نباشه همش خونه تنهاس مدام ادعا میکنه که چه چیز خاصیه و باهام انگلیسی حرف میزنه همش بقیرو قضاوت میکنه

یه بار سلام علیک کردم لعنتی هم کلاسی زبانمه همسایمونه هم دانشگاهی ایم آدم برونگرا حداقل میفهمی من هنوز بعد این مدت نفهمیدم واقعا بیشعوره یا نه از رو سادگی همه چیو به زبون میاره چجوری وقتی به علاقم توهین کرد خیلی ریز و سوسکی بهش بفهمونم نمیخوام مستقیم بگم هزار بار کرد 

اصلا و ابدا تو نگاه اول نفهمیدم حتی الان خودمم باورم نمیشه این دختر مظلوم و ساکت چقدر مرموز و بیشعوری

به مامانمم میگم میگه عیب نداره تنهاس و فلانه و باهات احساس راحتی کرده 

از درون حالش خوب نیست مشکل نه سادگیه نه بیشعوریش

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم واقعاولی همچین ادمایی رو زیاد میبینم که بعداز برخورد باهاشون برام سئواله زیادی ساده هستن یا ...

دقیقا قیافه طرفو میبینی میگی امکان نداره من حتی الانم که تایپ کردم با خودم میگم نکنه اشتباه شنیدم ولی خسته شدم از بس تحمل کردم نمیشه جدا شد تقریبا انگار سرنوشتمون بستن به هم باید خونمون عوض شه

دقیقا قیافه طرفو میبینی میگی امکان نداره من حتی الانم که تایپ کردم با خودم میگم نکنه اشتباه شنیدم ول ...

میتونیااا

مثلا نرو قبلش بگو خوابم میاد 2ساعت نیستم

میتونی کمترش کنی

خودت ارامش داری عوضش

ازش دوری کن ۴ روز دیگه توام مثل اون میشی، حواست باشه با کی همنشینی و دوستی میکنی،اونم اگه اخلاقش خوب ...

خدا نکنه واقعا شبیه شیم بعضی وقتا واقعا میبینمش میخوام دست خانوادمون ببوسم که حداقل چیزای ابتدایی و آداب معاشرت و احترام یادم دادن ولی بخدا خسته شدم از بس هر وقت توهین کرد گفتم علاقه هر کس متفاوته و با خوش رویی جواب دادم متاسفانه نمیشه دور شد مگر اینکه خونمون عوض کنیم

میتونیااامثلا نرو قبلش بگو خوابم میاد 2ساعت نیستممیتونی کمترش کنیخودت ارامش داری عوضش

اخه میدونی ساعت دانشگاهمون یکیه ساعت کلاس زبانمون یکیه همسایه ایم طبقه پایینیمونه یعنی رفت و آمد مجبورم تحملش کنم

خدا نکنه واقعا شبیه شیم بعضی وقتا واقعا میبینمش میخوام دست خانوادمون ببوسم که حداقل چیزای ابتدایی و ...

خب خودتو بی حوصله نشون بده زیاد باهاش همصحبت نشو یا بطور مستقیم بگو از فلان اخلاقت ناراحت میشم ببین خودشو اصلاح میکنه یا نه