2777
2789

و کلا از چند سالگی پدر و مادرتون درباره ازدواج حرف میزدن باهاتون 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازون خانواده ها نبودیم خاستگار راه بدیم،کلا همه خواهرا هر کدوم یه خواستگار داشتیم اونم کسی بود که عاشقش بودیم و دوست بودیم سالها

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

از قبل از دنیا اومدن میگفتن نشون کنیم و ... 

اما اینکه مامانم صحبت کنه باهام ۱۹ ( قبلش کنکور داشتم اصلا باهام صحبت نمی‌کردند ) 

الآنم ۱۹ سالمه 

خودم اصلا دوست ندارم فعلا مسیولیت زندگی متاهلی داشته باشم و دوست دارم کنار خانوادم باشم به اون بلوغ فکری هم نرسیدم . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

از قبل از دنیا اومدن میگفتن نشون کنیم و ... اما اینکه مامانم صحبت کنه باهام ۱۹ ( قبلش کنکور داشتم اص ...

خودمم همچین فکری میکنم اصلا حس میکنم آماده نیستم ولی خب نامزد کردم اونم به خاطر اینکه از بعد از کنکورم خواستگار زیاد میومد منم بله گفتم به نامزدم چون دوستش داشتم

خودمم همچین فکری میکنم اصلا حس میکنم آماده نیستم ولی خب نامزد کردم اونم به خاطر اینکه از بعد از کنکو ...

عه پروفایلت پرنسس لیونور هست😍

اگه مورد خوبیه کار خوبی کردی . من بعد از کنکورم ( امسال )فقط ۲ تا خواستگار اومد برام که اول به مامانم گفتم سنم کمه مامانم گفت اگه مورد خوبی بود رد نکن ( مامانا به هر حال  بهتر میدونن ) اما خب به خاطر اختلاف سنی رد کردم اون مورد خوبه رو .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

عه پروفایلت پرنسس لیونور هست😍اگه مورد خوبیه کار خوبی کردی . من بعد از کنکورم ( امسال )فقط ۲ تا خواس ...

آره عزیزم ❤️ولی میگم کاش بیشتر مجرد میموندم از مجردی لذت میبردم 

آره عزیزم ❤️ولی میگم کاش بیشتر مجرد میموندم از مجردی لذت میبردم

💕. میفهمم چی میگی قشنگم