2777
2789

درس میخونه ولی نه زیاد فردا مثلا ازمون ترم اول داره سر جنع اگه سه ساعت خونده باشه. الانم باهاش حرف زدم عصبانی شد و داد بیداد کرد. 

چیگار کنم اخه. خسته شدم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه کنم اخه . خیلی تلاش نمیکنه انسانی میخونه میگم تلاش کن دبیری ک علاقه داری قبول بشی

قدیما پدر و مادر ها زیاد به بچه ها امر و نهی نمی کردن وبچه ها هم اکثرا درس شون رو می خوندن ولی متاسفانه الان این طوری نیست و بچه ها اکثرا هدف خاصی رو دنبال نمی کنن و بیشترشون دنبال کسب درآمد از راه ها یی غییر از درس خواندن  هستند 

کاربر آقا 
قدیما پدر و مادر ها زیاد به بچه ها امر و نهی نمی کردن وبچه ها هم اکثرا درس شون رو می خوندن ولی متاسف ...

درسته ولی پسرم خودش به دبیری علاقه داشت که رفت انسانی ولی در حد کنکور درس نمیخونه.

بهش میگم معلم خصوصی بگیرم میگه نه . مبگم کلاسینو و... ثبت نام کنم میگه نه

درسته ولی پسرم خودش به دبیری علاقه داشت که رفت انسانی ولی در حد کنکور درس نمیخونه.بهش میگم معلم خصوص ...

اجازه بدید خودش هر طوری که راحته درس بخونه یه مدت بهش فشار نیارید ولی دورادور کنترلش کنید

کاربر آقا 
اجازه بدید خودش هر طوری که راحته درس بخونه یه مدت بهش فشار نیارید ولی دورادور کنترلش کنید

چجوری کنترلش کنیم . تایم زیاد داره برای درس خوندن ولی نمیخونه و وقت گذرانی میکنه همه حواسش روی فوتبال هست